reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej dziewczyny
ja nie wiem jak wy znajdujecie czas w ciągu dnia na kompa :) zwłaszcza przy dzieciach - ja nie daję rady, dopiero o tej porze...
Aga, a jaki egzamin zdajesz?
a wiecie mi też czasem wieczorem jak się spokojnie położę wydaje m i się że coś czuję...i to nie jelitka bo jelitka też czuję ale inaczej...no ale może to jakieś inne sygnały z mego wnętrza - nei wiem
miłej nocki życzę,ja tez spadam zaraz do łóżka bo jutro niestety do pracy :(

egzamin mam 9 lutego:) na licencje na taksowke:) bede taksowkarka:) to juz drugie podejscie:) mam nadzieje ze ostatnie.....jakos nie bardzo mi sie usmiecha pisac egzamin pisemny skladajacy sie z 3 czesci po angielsku:)

Na taksowke?! A nie boisz sie:szok:Tyle sie slyszy o napadach, kurcze na facetow a co dopiero kobieta? Ja bym sie nie odwazyla ale ja z natury cykor jestem, nawet ciemnosci sie boje:baffled:

kasia nie boje sie bo tutaj to co innego .....zreszta juz wiem co bede robic.....bede jezdzic fiatem scudo 8 osobowym zdaje sie przystosowanym dla osob niepelnosprawnych .....to kontrakt miedzy szpitalami wiec praca spokojna:) ja za dnia tylko bede pracowac....a wieczorem moj zmiennik :):):) bedzie dobrze.....

No to Agus zycze powodzenia, bede trzymac kciuki za twoj egzamin. A teraz spadam spac bo jak sie maly przebudzi i zobaczy ze kolo niego lezy tatus zamiast mamusi to bedzie dopiero cyrk:szok:No przyznaje sie spie z synkiem i musze go od tego odzwyczaic bo co to bedzie w sierpniu, z dwoma spac nie bede:wściekła/y:Dobranoc:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry