reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A moj maz tez dzis pichci, niestety jest to krolik za ktorym nie przepadam:baffled:A smierdzi az w pokoju, ale przynajmniej obiadu nie musze robic:angry:;-)

reklama
Witam:) apropo tych placków i innych przysmaków, jakie macie apetyty? mnie strasznie bierze na kwaśne:) kapusta kiszona i ogórki, mniam... nie wiem co to może oznaczać, może chłopak hihiih no wiecie bo mam już 2 córeczki. Mąż sie śmieje że najwyżej będzie miał babiniec w domku :))))

Witam:) apropo tych placków i innych przysmaków, jakie macie apetyty? mnie strasznie bierze na kwaśne:) kapusta kiszona i ogórki, mniam... nie wiem co to może oznaczać, może chłopak hihiih no wiecie bo mam już 2 córeczki. Mąż sie śmieje że najwyżej będzie miał babiniec w domku :))))
ja mam podobnie i oby nam sie sprawdziło

a wogole dzien dobry niedzielnie,niedawno wstałam odsypialam wczorajszą imprezke u znajomych,brzuch mnie pół icy bolał i głowa,ale to chyba ze śmiechu bo dawalismy nieźle popalić

Mnie również nie było dane pospać w nocy bo mocno bolał mnie brzuch a z tyłu kość ogonowa daje mi się we znaki (parę lat temu miałam ją złamaną).Teraz nie wiem czy mogę stosować jakieś maści czy to rozgrzewające czy przeciwbólowe.

Coś mi ten cytat nie wyszedł muszę poćwiczyć:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry