reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Aneczka pewnie ze lepsza Kuba ma 8 lat i choc kocha braciszka to czesto nie ma dla niego czasu, bo po prostu ma juz inny swiat, inne zabawy. Zeby nie to ze poronilam to roznica wieku tez by byla duzo mniejsza, moze teraz los zdecydowal sie to naprawic:-)

Oj bys sie zdziwila. Moj Kuba jak ma wene to bawi sie jak niemowlaczek, czasem sie go pytam czy moze tez mu kupic takz zabaweczke, np. grzechotke:wściekła/y: bo tak sie bawi jakby swoich zabawek nie mial:wściekła/y:No i w piaskownicy nadal uwielbia sie bawic, takze nie mow hop, a zreszta jak urodzisz mozesz zawsze o trzecie sie postarac i zas bedzie mala roznica wieku:wściekła/y:

hehehheh dokladnie kasia.....
no u nas teraz to rekordowa roznica bedzie...ale to ma swoje dobre strony.....niedlugo dziewczyny wyfruna a my bysmy sami byli...a tak.....zawsze ktos w domu zostanie jeszcze:)

a my chyba do centrum na zakupy pojedziemy...srednia corka ma bierzmowanie w sobote a nie ma jeszcze ciuchow:)::) i moi rodzice przylatuja w piatek...bedzie busy tydzien heheheh

no tak, Aguś musze dać rade, nie mam wyjscia, ale mnie pocieszyłaś ciut :) moje dwie pociechy mają 8 i 5 :) starsza już mi dużo pomaga :)) duzo moich znajomych mają po 1 dziecku i staly sie strasznie wygodne... nie myślą o powiększeniu rodziny, czuję się jak odludek, bo 3 to już rodzina wielodzietna no nie???

no dokladnie mika ...3 dzieci to juz wielodzietna.....ja pamietam jak na nas patrzyli jak mielismy 3 dzieci....i to swiadomie bo wszystkie planowane....urodzilabym jescze jedno ale coz....nie w tym kraju.......dlatego jak wyjechalismy stwierdzilismy ze teraz mozemy sobie pozwolic.....no i tak po ciezkich przezyciach moze w koncu nam sie uda:)

reklama
a jeszcze moja w tym roku komunia, ja już będę z wielkim brzusiem... ufff i jeszcze lato, będzie ciężko, masakra jakaś :-D:-D:-D

zmykam na obiadek, dosklikania ponownie, miłej niedzieli dziewczyny :)):-):happy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry