reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dobranoc kasia....
no ja taki blad popelnilam z 1 corka ze spala z nami ale przy kolejnych juz tego bledu nie popelnilam:)
aaaa mam juz lozeczko od kolezanki:) mam nadzieje ze to pecha nie przyniesie bo ja jakos tak sceptycznie nastawiona jestem raczej po tych moich przejsciach

reklama
a ja jakieś pół roku temu sprzedałam i wózek i leżaczek i ciuszki, nie mysląc o tym co mnie spotka :) gdybym to ja wiedziała... teraz czekają mnie ponowne zakupy, ufff ...

Bry panie i panienki :)
Znowu do nadrobienia mam sporo... nie było mnie troszku bo się całkiem i definitywnie przeprowadzałam i od wczoraj tupam po swoim :tak::-D
Nudności chyba powoli utępują. Brzuch mi wywaliło strasznie :wściekła/y: Moja mama mówi że miała taki w 5-6 miesiącu :szok: no ale z drugiej strony dowiedziała się w 4 :dry:

Witam was dziewczyny,ciężko za Wami nadążyć:-) sporo stron miałam do nadrobienia. Nie wiem jak Wy ale ja już czuje ruchy dziecka.Pytałam lekarza niby to normalne w tym tygodniu ale nie każda mama może sie nimi cieszyć. Ja sie do nich dopiero przyzwyczajam,mimo ,ze nie jest to dla mnie nowość. Po 7 latach to dziwne a zarazem miłe uczucie:-D

Ostatnia edycja:
Kokota82 czyli może jednak mi się nie wydaję, że czuję dzidzię :-) . Wczoraj wieczorem połozyłam się spać i gdy położylam się na boku to poczułam jakby ... nie wiem coś "przepłynęło" :-). Jest to bardzo delikatne. Czuję tak codziennie wieczorem gdy dłużej leżę, od mniej więcej 4 dni :confused:

Hej dziewczyny, jestem tu nowa, mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona sierpniowych mamusiek :) Ja mam termin na 1 sierpnia :-). Jestem już mamą 2 córeczek, ale los zadecydował że będe mamą poraz 3 :) to był dla nas wielki szok, dopiero oswajam się z tą myslą i czytając wasze listy jakoś mi lżej z tą świadomością bycia ponownie mamą :)
Pozdrowienia dla Wszystkich :)))
witaj,u mnie jest podobnie,też spodziewam sie 3 niespodziewanego i mam też dwie córy,na razie oswoiłam się z tą myślą wiec myśle ,że i ty powoli sie z nia oswoisz

a wogole dzien dobry niedzielnie,niedawno wstałam odsypialam wczorajszą imprezke u znajomych,brzuch mnie pół icy bolał i głowa,ale to chyba ze śmiechu bo dawalismy nieźle popalić

u mnie tez powoli mdłosci ustępuja,a przynajmniej nie mam ich juz cały dzień tylko czasami rano

aga_irlandia
trzymam kciuki,żeby egzamin poszedł jak bułka z masełkiem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry