reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
mika nie bedzie az tak zle......dasz rade...ja robilam 2 komunie moich dziewczyn w polsce a maz juz pracowal w irlandii...wszystko na mojej glowie bylo :) i dalam rade...
bedzie dobrze.....ja tam nie narzekam ze w wakacje bede z brzuszkiem bo tutaj az tak goracego lata nie ma.....no i malenstwo troszke podrosnie zanim szkola sie zacznie:)

dobra uciekam powoli ....
bede pozniej
milej niedzieli:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mika to witaj w klubie mnie również czeka w maju komunia syna , a na koniec kwietnia mój mąż jest świadkiem na ślubie swojego przyjaciela .Nie wiem jak ja to przeżyję .Jakoś to będzie,najwyżej komunię zrobię skromniejszą niż zamierzałam ,chyba że ktoś z rodziny mi pomoże.:-)

Mika75 i Chogato cieszę sie ,ze nie jestem sama . Ja tez mam w maju komunie syna i strasznie mnie to przeraża.Wielki brzuszek i w maju często jest juz bardzo ciepło.Mam nadzieje ,ze wytrwamy bez żadnych dolegliwości .

Oj dziewczyny ja też sie cieszę że nie jestem sama, razem raźniej i dodamy sobie otuchy :))) wrazie problemów piszcie, ja też będę sie Wam żalić, taki babski konfesjonał heheheh :);-)

cześć dziewczęta....:-) wczoraj była na małej imprezce zabawa była taka sobie bo robiłam za kierowce:wściekła/y: ale wypiłam kieliszek czerwonego wina...co prawda mam troche wyrzutów sumienia ale mam nadzieje ze nie zaszkodziłam dzidzi...

musze nadrobic trochę, bo od wczoraj nie wchodziłam na forum ale to juz jutro bo strasznie mnie boli głowa...:baffled:
do jutra laseczki;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry