reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam niedzielnie :-)
Ja biorę dwa razy dziennie Tardyferon FOL i raz dziennie Prenatal Classic, bo ma najwięcej żelaza. Na zaparcia mam pewien patent na noc moczę z 6 suszonych śliwek, rano podgrzewa pół minuty w mikrofali. Zjadam sliwki wypijam tą wode do tego 1 jabłko ze skórką i mały kefir naturalny i nie ma mocnych kibelek po godzinie zaliczony ;-)
Piwonia Ty to zdolna kobieta jesteś, bardzo fajne te zaproszenia :laugh2:

hej dziewczynki!!
witam sie niedzielnie
wstałam juz dawno, zjadłam pyszne sniadanko (musli z truskawkami) ale niestety nie utrzymałam go za długo w żołądku bo kibelek wezwał mnie na rozmowe :baffled: i teraz nie wiem co zjesc zeby juz nie miec sensacji a glodna sie zrobilam :-(

nie wyspalam sie dzisiaj, sama nie wiem czemu bo spalam od 12 do 8.30, z dwoma wycieczkami do wc. Moze cinienie sie zmienia na dworze bo jakas zamulona jestem

witaj natalka90 na sierpniowkach, mam blisko do ciebie bo mieszkam w Haifaxie :-).

hej dziewczynki!!
witam sie niedzielnie
wstałam juz dawno, zjadłam pyszne sniadanko (musli z truskawkami) ale niestety nie utrzymałam go za długo w żołądku bo kibelek wezwał mnie na rozmowe :baffled: i teraz nie wiem co zjesc zeby juz nie miec sensacji a glodna sie zrobilam :-(

nie wyspalam sie dzisiaj, sama nie wiem czemu bo spalam od 12 do 8.30, z dwoma wycieczkami do wc. Moze cinienie sie zmienia na dworze bo jakas zamulona jestem

witaj natalka90 na sierpniowkach, mam blisko do ciebie bo mieszkam w Haifaxie :-).
mozemy sobie łapke podać ja tez dzis znowu zaliczyłam pana kibelka,a najgorsze,że złapało mnie jak byłam pod prysznicem i do tego samiutka w domku

witam niedzielnie:-)
u mnie slonecznie i mam nadzieje ze cieplo, wiec sie wybore pozniej na spacer:tak:
bo ja w sumie dopiero po sniadaniu , witaminkach i prysznicu, siedze z kawa i puscialm dzidzi muzyke, niech ma rozrywke, podoba mu sie bo sobie baraszkuje delikatnie:tak:

witam Natalke i ciebie Motyl: fajnie ze wiecej nas z UK:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry