reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam sie po raz drugi, wstałam wczesnie rano posprzatalam przygotowalam obiadek i znowu sie polozylam.... wiecie co mi sie snilo.... masakra :baffled:
sniło mi się że urodziłam pieska i ciągną mnie za cycka :szok::szok::szok::szok::szok::szok: az sie zaplakana obudzilam

Witam:)
Ja po kolejnym ciezkim dniu na uczelni. Coraz bardziej mecza mnie te dlugie godziny spedzone w lawce... Dzis mialam dwa wyklady z jedynym profesorem dajacym fory ciezarnym:-) wyklada "prawo w gospodarce nieruchomosciami". Trudny przedmiot wiec ciesze sie ze jest pozytywnie nastawiony do nas. Na kazdych zajeciach pyta jak czuja sie ciezarne i smieje sie ze w tym roku obrodzilo hehe.
Zabieram sie za zaleglosci.
Milego popoludnia niedzielnego:-)

Oj jakie kochane jestescie ze mi duzej lektury nie zostawilycie:-)Bylam u szwagierki a o na po i mprezie nam ciast nastawiala, ze o matko chyba znow bede z kg do przodu:szok::szok:
Miloszek chyba postanowil goscine przespac bo obudzil sie dopiero jak wrocilismy, widac mysli nie ma jak w domu:-D
Piwonia ty sie nie znecaj nade mna z tymi dziewczynkami, wlasnie wrocilam od szwagierki ktora ma ich piec.
Apropos sliczne zaproszenia.

Dziewczyny bardzo sie niepokoje - dostałam dziwnego bólu - boli mnie wzgórek łonowy- tak sie ciagnie jakby był za krótki... czy któras tak bolało??

Poza tym o 15 Aniela miała temperaturę 40,3....:-(:-(:-(

mju - ja mam wrazenie raczej ze jestem napuchnieta, ale nic mnie nie boli, nawet jak mi zdiagnozowali ze mam za krotka szyjke macicy, wiec ci nie doradze...moze cos ci sie rozciaga??

a Anielka biedna, o rany - rozgrzana jak kaloryfer,
wzywasz pogotowie?

Dziewczyny bardzo sie niepokoje - dostałam dziwnego bólu - boli mnie wzgórek łonowy- tak sie ciagnie jakby był za krótki... czy któras tak bolało??

Poza tym o 15 Aniela miała temperaturę 40,3....:-(:-(:-(
moze dzieciątko tam siedzi akurat i stąd ten ból,ja mam tam główke i czasami mnie pobolewa jak nią tam kreci

a co do małej jeśli nie pomagają środki przeciwgorączkowe to może spróbuj skronie natrzeć cytryną i na kostki plasteki cytryny i owinąć ręcznikiem i na kolanach po bokach tak samo sie robi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry