reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mowie do meza zobacz one mieszkaja na Slasku maja dobrze, moga sobie nawet do Krakowa jechac. A on do mnie ty glupia jestem mieszkaja w tych spalinach a ty wkolo lasy, jeziora, czyste powietrze:eek::eek:Chyba ma racje

kurcze ja z moim nie dojde do porozumienia jeśli chodzi o imie, już mnie głowa boli, maglujemy wciąż wkółko to samo, wciąż sie wymijamy, kurcze czy to ja mam ustąpić, ale to ja jestem spod znaku barana :baffled::baffled::baffled:

Narazie lekarza nie wzywałam - podalismy jej Nurofen i spadła do 37, teraz przed spaniem - czyli po 6 godz od podania leku znów było 38,8 dałam jej paracetamol, rutinacea i diphergan. Jutro rano tak czy inaczej lekarz... Jak tylko leki puszczają to temp. wraca, tylko, ze tak jak u KASI Kuby - Anielka zawsze tak reaguje, że ma takie 2 dni z temp ale da rade ja zbić. Dobre to, że ma apetyt.
Ból mi troche przeszedł - starałam się leżeć. Dobrze, że jutro wizyta u gin...
trzymajcie kciuki za noc, żeby mi juz Mała nie gorączkowała.

Spokojnej nocy

reklama
Mju - przede wszystkim dla ciebie spokojnej nocy i zdrówka dla was obu!!! daj znac jutro co u lekarzy...
my dzis na basenie troche pobrykalismy i zaraz spadam do łóżka'
niestety gości miałam na weekend-tzn nei mam nic przeciw nim-ale przez to nie odpoczelam i mam wrazenie ze bardziej zemczona do pracy jutro pojde niz w piatek bylam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry