reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
nie mam siły,ale spadam córe odstawic do szkoły,a potem pojade tylko w jedno miejsce zawieść papiery na komisje i bede odpoczywac,a siostre poprosze,zeby mi ją odebrała ze szkoły po pracy

reklama
Masz rację Kasia, wystarczy, co chwilę odświeźyć, a całymi dziesiatkami głosy wskakują.

Efe, ja mam zmienne IP, ale pojawia się informacja,że w dniu dzisiejszym już głosowałam.
Nawet z komputerów w szkole nie mogłam głosować wiecej niż raz, bo były w sieci:-(

Masz rację Kasia, wystarczy, co chwilę odświeźyć, a całymi dziesiatkami głosy wskakują.

Efe, ja mam zmienne IP, ale pojawia się informacja,że w dniu dzisiejszym już głosowałam.
Nawet z komputerów w szkole nie mogłam głosować wiecej niż raz, bo były w sieci:-(
Ja też mam zmienne IP ale to działa jak wyłączę i włącze komputer, czyli w samym momencie logowania się . Ale ja się tam nie znam. A ten kto się zna na bank wie jak to obejść bo inaczej takich szopek by nie było!

U mnie nawet po wyłaczeniu i ponownym zalogowaniu nici:-(
Może dlatego, że mam pociągnięty kabel sieciowy, a nie z modemu, bo jest w innym pokoju, a chciałam mieć dostęp w drugim bez routera(wyłączam prąd za każdym razem, a router by szybko padł)

Ostatnia edycja:
reklama
WITAJCIE KOCHANE!!!
ja nie wiem co to się dzieje ale jakies fatum nade mna wisi!!!!!!!!!!!!
po wypadku jauż prawie szystko ok,a tu bach w sobote coś mnie ucho zaczęło boleć,więc wieczorem jak już wyłam z bólu pojechałam na pogotowie.przepisali mi antybiotyli ,krople ....oj całe mnustwo specyfików i kazali brać przeciwbólowe co 6 godzin ale ja nie wytrzymywałam nawet 3 godzin więc czesto je jadłam.
w niedziele po wieczorem wybrałam się do szpitala bo już z bóló na nogach niemogłam wystać.oczywiście w szpitalu cyrki 2 godziny szukania laryngologa!!!
ja nie wiem debili znas chcieli zrobić bo twierdzili że jest na odziale i ma wielu pacjetów i przyjdzie jak bedzie mieć czas, a więc po 1,5 godziny czekania poszłam na odzdział i okazało się że jej tam nie ma.
no i co stwierdzona że na dole przyjm=uje ,a kja tam przecież 1,5 godziny czekałam.moja mama taką akcje zrobiła że nagle odnalazła soię pani doktor i to jeszcze z pretesjami.
ale do sdedna::: stwierdziła ostre zapalenie ucha założyła opatrunek kazała brać to wszystko co na pogotowiu przepisali ,dołożyła do tego jeszcze inna krople i maścoi i kazała stosować!!!!

a więc nastepną noc nieprzespałam i rano w poniedziałek poszłam do laryngologa i co sie okazało---że to nie jest zapalenie ucha tylko zapalenie skóry i że czyrak zrobił sę w uchu i to od tego taki ból!!!!laryngolog zmienił mi leki i maści i już dzis jest troche lepiej.wiadomo straszny ból ale już jakoś funkcjonuje bo przez ostatnie 3 dzni to byłam nie przytomna.troche opuchlizna mi zeszła i moge wkońcu jeść bo tak to nawet buzią z bólu niemogłam ruszać.

teraz codziennie chodze do laryngologa na opatrunki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry