reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
nie słuchaj często przesadzonych opowieści, każdy ma inny próg bólu, a pozytywne myślenie, to podstawa:-).
Bywa ciężko, ale częściej kobitki chca zrobić wrażenie.

reklama
hehe wiem wiem !!!!
ale ostatnio do znajomej w czsie porodu przyszła pielegniarka i powiedziała jej że jak wreszcie po 12 g chce urodzic to 500zł się nalezy!!!
więc jak to usłyszałam byłam w szoku!!!

Och kurcze Anetko, to faktycznie pechowo cos!

Ale najważniejsze,że w końcu ci ulżyli. Jak byłam mała to tez miałam takiego czyraka na nodze. To jest faktycznie potworny ból. Wtedy najbardziej pomogła mi receptura mojej prababci: gotuje sie w garnku szare mydło, potem wrzuca sie tam czarne,razowe piczywo,płatki owsiane i taką dobrze ciepłą ciepłą papke wkłada sie go gazy i ta gaze z papką przykładasz do chorego mijsca. Jak sie schłodzi to zmieniasz kompers na cipły i tak sobie siedzisz ile możesz. Zabieg sie powtarza do skutku,co w rezultacie u mnie trwało dwa dni i cały ten syf wyszedł.

Trzymaj sie kochana. A te leki to takie,które może stosować kobieta w ciąży???

Och kurcze Anetko, to faktycznie pechowo cos!

Ale najważniejsze,że w końcu ci ulżyli. Jak byłam mała to tez miałam takiego czyraka na nodze. To jest faktycznie potworny ból. Wtedy najbardziej pomogła mi receptura mojej prababci: gotuje sie w garnku szare mydło, potem wrzuca sie tam czarne,razowe piczywo,płatki owsiane i taką dobrze ciepłą ciepłą papke wkłada sie go gazy i ta gaze z papką przykładasz do chorego mijsca. Jak sie schłodzi to zmieniasz kompers na cipły i tak sobie siedzisz ile możesz. Zabieg sie powtarza do skutku,co w rezultacie u mnie trwało dwa dni i cały ten syf wyszedł.

Trzymaj sie kochana. A te leki to takie,które może stosować kobieta w ciąży???

całe szczęscie ,że ja czytam wszystkie ulotki znim cos wezme!!!no ja nie byłam w stanie ale mój maż czytał i całe szczęście-bo w większości pisało,że lek moze być stosowany w ciązy jedynie w przypadkach zdecydowanej konieczności!!!niestety nie miałam wyjścia i je brałam
ale na paru -te które ta laryngolog w szpitali mi przepisała pisało że w ciązy nie mozna stosowac i więc ich nie brałam

Majaam z tym listem poleconym to czytalam tyle ze to chodzi chyba o moja reklamacje w razie gdybym nie zgodzila sie z ich opinia gdy np. nie wygram. To co napisalam to chyba donos:szok::szok::szok:Donosicelka ze mnie:-D:-D
Anetko mam nadzieje ze szybko wyzdrowiejesz bo nie dosc ze ciaza to jeszcze pech:no::no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry