reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Do ucha dobrze jest też wkładać zmiętolony listek geranium.
Na zewnętrzne rany, czyraki- jaskółcze ziele

ten czyrak jest głęboko w uchu i prawdopodobnie zrobił się od zagłębokiego czyszczenia ucha.
dziękuje za wszystkie rady jak narazie nie moge nic do ucha wkładać bo co 24 godziny mam wkładany do ucha opatrunek z maścia!!i tylko riwanolem i kroplami moge do niego kapać bo jest zapchany!!!
ale wiecie jakie to straszne uczucie nic niesłyszeć -masakra!!!

reklama
Oki laski muszę lecieć zdjąć turban z głowy,wysuszyć, rozwiesić pranie i iść na miasto zrobić zakupy bo pustki w lodówce. A i prezent kupić dla bąbla koleżanki bo idę dziś w odwiedziny a ma chłopak 1,5 m-ca. Śnie jej się jak w ciąży jestem a mnie w sumie widziała w 2 m-cu hihi się zdziwi jak mnie zobaczy. :sorry:
Życzę wam miłego popołudnia.
Ps. Skąd wy tą wiedzę czerpiecie o opatrunkach, lekach itp. Normalnie z podziwu wyjść nie mogę.:szok:
Kasiu mam nadzieję, że zareagują jakoś po twojej wiadomości.
:crazy:
PAPA;-)

Anetko zdrówka życzę!!!!

Oj z tym konkursem to masakra,ale właśnie miał być koniec i co nadal trwa?:confused::oo2:

Właśnie była u mnie koleżanka i mi głowe umyła:-D a jak przyjedzie siostra to mi włoski obetnie!!!Jeszcze nie wiem jak ale coś wymyślimy:-D

oj z tego wszystkiego to ja jeszcze imienia dla dziecka nie ma!!!musze się nad tym zastanowić!!!może wy mi coś podrzucicie!!!
mi się pogoba babriel-ale mój M powiedział że straszne!!on wolała by piotrusia,albo wojtusia-a mi jakoś niebardzo t imiona

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry