reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
czy wiecie gdzie w W-wie są H&M z tym działem dla mam? bo chyba nie we wszystkich sklepach, prawda? jeszcze nigdy na nie nie trafiłam, a parę osób polecało ciuszki dla mam właśnie stamtąd;

W każdym! Są oznaczone! Pytaj ekspedientek!
Największy wybór jest teraz w domach centrum na Marszałkowskiej - przeceny mają bo wistula (łaściciel domów centrum) ma ogłosić upadłość itd.
Koleżanki mi mówiły, że są wyprzedaże!

H&M - Znajdź sklep

W każdym! Są oznaczone! Pytaj ekspedientek!
Największy wybór jest teraz w domach centrum na Marszałkowskiej - przeceny mają bo wistula (łaściciel domów centrum) ma ogłosić upadłość itd.
Koleżanki mi mówiły, że są wyprzedaże!

H&M - Znajdź sklep

hm... jak kilka tyg temu bylam w domach centrum, to dzialu ciazowego w tym H&M nie bylo.... a ekspedientki poowiedzialy mi, ze tylko w Arkadii jest dzial ciazowy

w takim razie sprzedawczyni nie oklamala. Bo przyznam, ze nawet nie szukalam, weszlam i zapytalam, czy maja dzial ciazowy. Powiedziala, ze nie, ze tylko w Arkadii. W Zlotych Tarasach to samo mi powiedzieli.

w takim razie sprzedawczyni nie oklamala. Bo przyznam, ze nawet nie szukalam, weszlam i zapytalam, czy maja dzial ciazowy. Powiedziala, ze nie, ze tylko w Arkadii. W Zlotych Tarasach to samo mi powiedzieli.

W Złotych Tarasach nie byłam i się nie wybieram...:sorry:
Każdy H&M ma obowiązkowe stoisko dla dzieci, kobiet, mężczyzn i ciężarówek. Mniejsze, większe ale mieć musi!
Po to jest kolekcja h&M mama, żeby była w całej sieci dostępna!
Jakieś niedouczone sprzedawczynie...:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry