czy wiecie gdzie w W-wie są H&M z tym działem dla mam? bo chyba nie we wszystkich sklepach, prawda? jeszcze nigdy na nie nie trafiłam, a parę osób polecało ciuszki dla mam właśnie stamtąd;
w Arkadii, na parterze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czy wiecie gdzie w W-wie są H&M z tym działem dla mam? bo chyba nie we wszystkich sklepach, prawda? jeszcze nigdy na nie nie trafiłam, a parę osób polecało ciuszki dla mam właśnie stamtąd;
to fajnie macie jak bedą u was teraz wyprzedażeW każdym! Są oznaczone! Pytaj ekspedientek!
Największy wybór jest teraz w domach centrum na Marszałkowskiej - przeceny mają bo wistula (łaściciel domów centrum) ma ogłosić upadłość itd.
Koleżanki mi mówiły, że są wyprzedaże!
H&M - Znajdź sklep
W każdym! Są oznaczone! Pytaj ekspedientek!
Największy wybór jest teraz w domach centrum na Marszałkowskiej - przeceny mają bo wistula (łaściciel domów centrum) ma ogłosić upadłość itd.
Koleżanki mi mówiły, że są wyprzedaże!
H&M - Znajdź sklep
hm... jak kilka tyg temu bylam w domach centrum, to dzialu ciazowego w tym H&M nie bylo.... a ekspedientki poowiedzialy mi, ze tylko w Arkadii jest dzial ciazowy
w takim razie sprzedawczyni nie oklamala. Bo przyznam, ze nawet nie szukalam, weszlam i zapytalam, czy maja dzial ciazowy. Powiedziala, ze nie, ze tylko w Arkadii. W Zlotych Tarasach to samo mi powiedzieli.

no proszę...
po wypłacie sama wszystko sprawdzę i dam znać co i jak