reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
no ja też już szaleć nie będę bo niestety do minimum tego bodajże 36 tyg dużo leżeć muszę to i gdzie ja mam się stroić dla sąsiadów z domku obok;/ takie na wyjścia mam, wystarczy najwyżej jakąś bluzeczkę ale po tym jak mi było w te najcieplejsze dni to na słonku wcale siebie nie widzę:(

cześć dziewczyny aleście na klikały przez ten czas jak mnie nie było nie wiem czy zdołam to czytanie nadrobić byłam dziś u lekarza i muszę zrobić dodatkowe badania bo waga mi skacze wychodzi na to że od początku ciąży do dziś przybyło mi tylko :eek: 1,5 kg niewiem jakim cudem bo brzuchol mam wielki , ponoć dzidzia kożysta z moich zapasow i podobno ma długie nogi

taszka ja brzuszek mam duży i biust też a tylko 5kg:)
mirana nie cesarkę tylko raczej może być przed terminem, mój lekarz chce żebym chociaż do tego 36-37 tyg donosiła, dlatego w domu ;/

reklama
lekarka pytała czy mąż wysoki a on ma tylko 176 wzrostu więc sobie tak myślę że to może będzie ta dziewczynka bo dziewczyny przecież mają dłuższe nogi no jak na razie jeszcze mam nadzieje zobaczymy za kilka tygodni bo następne USG mam mieć w 30 tygodniu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry