reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hejka co do H &M to sie w trące bo u nas w poznaniu jest ich kilka i niestety chyba juz tylko w 1 mają odzież ciążową. juz w zeszłym roku jak chcialam kupic spodnie to objeździlam wszystkie.
pozdrawiam sierpnióweczki

hejka co do H &M to sie w trące bo u nas w poznaniu jest ich kilka i niestety chyba juz tylko w 1 mają odzież ciążową. juz w zeszłym roku jak chcialam kupic spodnie to objeździlam wszystkie.
pozdrawiam sierpnióweczki

Może faktycznie się wycofują z odzieży ciążowej:-(.

Szkoda, bo fajne ciuszki były:-(. Dobrze że się wyrobiłam z zakupami!!!!!!!!

buuuu, to ja się już mogę nie załapać... a jak przeglądam odzież ciążową w sklepach dla mam, to mózg staje, takie ceny... powariowali czy jak...
zamierzam też poszukać w lumpeksach, koleżanka nie tak dawno istne perełki przynosiła; tylko muszę zrobić rozeznanie gdzie w ogóle są w Pruszkowie:sorry:

reklama
ja w zeszlym roku pojechalam do Plazy w poznaniu i pani powiedziala ze sie wycofali i skierowala mnie do innych, w kolejnym bylo pare sztuk ale nic ciekawego, dopiro w 3 byl pelen asortyment, kupilam 2 pary spodni i teraz w tej ciazy tez je nosze, cena ok 150zł za szt, kupilam tez sukienke

ale polecam wam sklepy C & A tam jest ciążówka duzo fajniejsza, na lato mam lniane fajne rybaczki, i w ogóle mają tam duzo tunik dla pan w wiekszych rozmiarach nie koniecznie na dziale ciązowym, tam mozna sie ubrac w normalnych cenach i nie tylko na dziale ciazowym!!! napewno taniej niz w H&M.

do sklepów typowo ciazowych nie wchodze bo zwykla bluzeczka to jest ponad 120zł. masakra

Agus Irl. a wpadłam do was bo wiesz termin mam na 3 wrzesien a moze sierpniowa mama bede;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry