karinek80
SIERPNIOWA MAMA MAJECZKI
mięte wypij nawe 2 od razu
Słyszałam że mięta w ciąży nie wskazana....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mięte wypij nawe 2 od razu
nic takiego do mnie nie dotarło, od lat piję 2-3 razy dziennieSłyszałam że mięta w ciąży nie wskazana....
Nie mam nic takiegoa melise, rumianek? Raphacholin też możesz
chyba, że do apteki zejdę mam na dole, ale to dopiero jak nie przejdzie mnie tez bradzo boli krocze przy chodzeniu zwłaszczamnie na szczescie nic tak specjalnie nie boli....no moze troche krocze przy chodzeniu.....ale to raczej normalne.....jak sie tyle lazi heheh
A mowilam Espumisan:-)Mialas kupicNie mam nic takiegochyba, że do apteki zejdę mam na dole, ale to dopiero jak nie przejdzie

ja zawsze mam i po tych frytkach tez sobie od razu zrobiłam,zebym potem nie odchorowalaNie mam mięty
Kasia jakbyś zobaczyła co pisze na pudełku to byś uwierzyła,bo na mojej tez pisze ze w ciąży nie powinno sie jej pić,ale ja pije i lekarka mi pozwoliłaMieta nie wskazana pierwsze slyszeSenesu nie wolno, maliny tzn. naparu z lisci ale miete mozna.
Deli kara za lakomstwo, nie podzielilas sie
Przylaczam sie do was z tymi bolami, razem razniejmnie tez bradzo boli krocze przy chodzeniu zwłaszcza