Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzięki za pomoc mam nadzieję że się udało...musisz sobie kliknąć na jakis suwaczek,który ci sie podoba on odsyła do strony gdzie można go zrobić,zrobić swoj a potem wejsć w ustawienia i tam w sygnaturke i wkleić kod bbcod i powinien byc widoczny
udało siędzięki za pomoc mam nadzieję że się udało...
Znam ten sposób, mój siostrzeniec w wieku 14 lat ukradł paczke papierosów! Karę miał taką ze moja siora odpalała mu papieros za paierosem prze 3h! popijał mlekiem.. dało to rezultaty na 3 lata i potem od nowa zaczął palić, teraz ma 24 lata i przestał bo się ożenił..Kasiu dziewczynki nie są wcale lepsze, niestety
Sempe kary nic nie dadzą, zastanawiam się co by na mnie podziałało ;/, ale nie wiem.
Mój kumpel przestał jak ojciec z nim usiadł i kazał palić jeden po drugim. OJ ciężko się to dla niego skończyło.
ja jestem dziewczynką:-) w wieku 16 lat spaliłam pierwszą i ostatnią paczkę papierosówA mowilam ze lepiej miec dziewczynkeZaczynam sie bac o przyszlosc
![]()
ale popijanie alkoholu zostało mi do dziś:-)ja nie paliłam nigdy i nie zamierzamja jestem dziewczynką:-) w wieku 16 lat spaliłam pierwszą i ostatnią paczkę papierosówale popijanie alkoholu zostało mi do dziś:-)