reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a ja najadłam się fasolki po bretońsku i zasnęłam na pół godzinki, teraz chodzę jak lunatyk!!
jakaś kawa chyba by się przydała:-)

Synalek po testach w średnim nastroju.

mówił że z 20pytań zamkniętych 18 ma dobrze, w II części pisemnej można było zdobyć 30pkt a On liczy na 10.. hmmm łącznie może będzie miał 30 na 50, wynik średni.. ale stwierdził ze chce uzbierać łącznie 120!!!! by dostać się do sportowej:szok: ma zmienne zdanie jak kobieta w ciąży!!

teraz poszedł "na spacerek" pewnie pali papieroski!!! byłam 3dni temu w szkole okazało się ze 20 uczniów na 23 PALI:szok::szok::szok:

mówił że z 20pytań zamkniętych 18 ma dobrze, w II części pisemnej można było zdobyć 30pkt a On liczy na 10.. hmmm łącznie może będzie miał 30 na 50, wynik średni.. ale stwierdził ze chce uzbierać łącznie 120!!!! by dostać się do sportowej:szok: ma zmienne zdanie jak kobieta w ciąży!!

teraz poszedł "na spacerek" pewnie pali papieroski!!! byłam 3dni temu w szkole okazało się ze 20 uczniów na 23 PALI:szok::szok::szok:
to napewno źle nie bedzie...
ale z tymi fajkami...:baffled::baffled::baffled:

reklama

A mowilam ze lepiej miec dziewczynke:szok::szok:Zaczynam sie bac o przyszlosc:angry::angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry