Piwonia_2
Fanka BB :)
smacznegoa ja zajadam się pizzą
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
smacznegoa ja zajadam się pizzą
dziękujesmacznego
Dawno nie jadłam fasolki chyba czas się nauczyć robić i zjeśća ja najadłam się fasolki po bretońsku i zasnęłam na pół godzinki, teraz chodzę jak lunatyk!!
jakaś kawa chyba by się przydała:-)
Synalek po testach w średnim nastroju.
słyszałam w radiu mówili, że testy nie były trudne, że dzieciaki były nastawione na trudniejszy poziom ;-)a ja najadłam się fasolki po bretońsku i zasnęłam na pół godzinki, teraz chodzę jak lunatyk!!
jakaś kawa chyba by się przydała:-)
Synalek po testach w średnim nastroju.
a czy dla nich kiedykolwiek były trudne?słyszałam w radiu mówili, że testy nie były trudne, że dzieciaki były nastawione na trudniejszy poziom ;-)
ma zmienne zdanie jak kobieta w ciąży!!

to napewno źle nie bedzie...mówił że z 20pytań zamkniętych 18 ma dobrze, w II części pisemnej można było zdobyć 30pkt a On liczy na 10.. hmmm łącznie może będzie miał 30 na 50, wynik średni.. ale stwierdził ze chce uzbierać łącznie 120!!!! by dostać się do sportowejma zmienne zdanie jak kobieta w ciąży!!
teraz poszedł "na spacerek" pewnie pali papieroski!!! byłam 3dni temu w szkole okazało się ze 20 uczniów na 23 PALI![]()

A mowilam ze lepiej miec dziewczynkemówił że z 20pytań zamkniętych 18 ma dobrze, w II części pisemnej można było zdobyć 30pkt a On liczy na 10.. hmmm łącznie może będzie miał 30 na 50, wynik średni.. ale stwierdził ze chce uzbierać łącznie 120!!!! by dostać się do sportowejma zmienne zdanie jak kobieta w ciąży!!
teraz poszedł "na spacerek" pewnie pali papieroski!!! byłam 3dni temu w szkole okazało się ze 20 uczniów na 23 PALI![]()

Zaczynam sie bac o przyszlosc