Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Hihi ja się ugadałam z 2 koleżankami które w mojej ocenie nie pieszczą się z dziećmi i mają mi powiedzieć prosto w twarz jak zacznę przesadzać z czymś.Instynkt macierzyński, kobieca intuicja i dobre forum;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hihi ja się ugadałam z 2 koleżankami które w mojej ocenie nie pieszczą się z dziećmi i mają mi powiedzieć prosto w twarz jak zacznę przesadzać z czymś.Instynkt macierzyński, kobieca intuicja i dobre forum;-)
zgadzam sieWiem Piwonia, że alergie niestety są już wpisane w nasze życie, czy chcemy tego, czy nie. Skoro, np. zwierzątka karmią antybiotykami, to jak my sami mamy się bronić.
przy swoich nie przesadzałam to i przy tym nie bedeNie no gotowanie od razu smoka, bo spadnie na ziemię to przegięcie. A 2 letni pedancik to już dopiero. Na szczęście u mnie w rodzinie nie ma jakiś dziwnych zachowań i Mała będzie mogła szaleć dowoli, a jak się wybrudzi to po to jest woda i mydło, by po zabawie ją umyć i przebrać.
A tak jak Piwonia piszę alergikiem dziecko może być z każdej przyczyny.