reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Nie no gotowanie od razu smoka, bo spadnie na ziemię to przegięcie. A 2 letni pedancik to już dopiero. Na szczęście u mnie w rodzinie nie ma jakiś dziwnych zachowań i Mała będzie mogła szaleć dowoli, a jak się wybrudzi to po to jest woda i mydło, by po zabawie ją umyć i przebrać.

A tak jak Piwonia piszę alergikiem dziecko może być z każdej przyczyny.

Nie no gotowanie od razu smoka, bo spadnie na ziemię to przegięcie. A 2 letni pedancik to już dopiero. Na szczęście u mnie w rodzinie nie ma jakiś dziwnych zachowań i Mała będzie mogła szaleć dowoli, a jak się wybrudzi to po to jest woda i mydło, by po zabawie ją umyć i przebrać.

A tak jak Piwonia piszę alergikiem dziecko może być z każdej przyczyny.
przy swoich nie przesadzałam to i przy tym nie bede
co do szczepione,lepeiej szczepic szczepionkami skojarzonymi to znaczy zamiast 3 wkłuć jedno,bo to dla dziecka jest lepsze i tak bede teraz robić,co do rotawirusów wiem,ze tak jak pneumokoki maja znalesc sie w kalendarzu szczepien wiec moze sie doczekamy,ze nie bedzie trzeba za nie dodatkowo płacic

Kuzynka dostała alergii mając lat 50 i to , np. na kredę, a jest nauczycielką:-D.
Uczniowie początkowo mieli ubaw, jak trzymała kredę przez papierek (skóra jej pęka miejscowo, tam gdzie miała kontakt)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry