reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam,
Jestem po wizycie u gina. Z dzidzia wszystko ok!:-) Wazy 840 i znow potwierdzilo sie ze to dziewczynka!:-) Szyjke mam prawidlowa i najpewniej nie bedzie z nia problemow do konca. Wyniki badan bardzo dobre wiec jednym slowem EKSTRA!
Mam jednak jeden problem... Nie wystawil mi zaswiadczenia ze moge leciec samolotem... Powiedzial ze jest przeciwnikiem latania kobiet ciezarnych! Co ja mam teraz zrobic?:baffled::baffled::baffled::baffled:

Moze chodzi o to ze w razie jakis niedaj komplikacji ubezpieczenie Ci tego nie pokryje.Zadwon moze jeszcze do lini którymi masz leciec i upewnij sie czy potyrzebujesz jakiegos zaswiadczenia bedac w 25 tyg.ciazy zeby leciec.Wiem ze generalnie nie jest to niebezpieczne a zmiana cisnienia w kaibnie obecnie nie jest tak drastyczna zeby mogło cos sie stac.Może 10 lat w stecz ale obecnie:eek:,chyba nie.Powodzenia.

reklama
anet ja też obiecałam sobie że będąc w polsce uszyję sobie sukienkę na lato, ale jakoś mi nie wyszło, wezme materiał i uszyję w domu na urlopie macierzyńskim. Tyle że ja raczej robię sama formy, albo z podstawowych gotowców przerabiam, więc nie mam problemu. Co chcę to sobie uszyję.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry