Piwonia_2
Fanka BB :)
a ja wszysto wysprzatałam az za dużo nawet to teraz sie nudzePiwonia ja dzis tez wyjatkowo sie nudze.....chociaz moglabym pozmywac....ale cos mnie nie ciagnie do zlewu....![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja wszysto wysprzatałam az za dużo nawet to teraz sie nudzePiwonia ja dzis tez wyjatkowo sie nudze.....chociaz moglabym pozmywac....ale cos mnie nie ciagnie do zlewu....![]()
Witam,
Jestem po wizycie u gina. Z dzidzia wszystko ok!:-) Wazy 840 i znow potwierdzilo sie ze to dziewczynka!:-) Szyjke mam prawidlowa i najpewniej nie bedzie z nia problemow do konca. Wyniki badan bardzo dobre wiec jednym slowem EKSTRA!
Mam jednak jeden problem... Nie wystawil mi zaswiadczenia ze moge leciec samolotem... Powiedzial ze jest przeciwnikiem latania kobiet ciezarnych! Co ja mam teraz zrobic?![]()
,chyba nie.Powodzenia.takspać basieńko))))))

w przyszlym tygodniu ma na druga.... to juz tym bardiej mnie ch** szczelija lubie czasem posiedziec sama w domu....

a ja wszysto wysprzatałam az za dużo nawet to teraz sie nudze

teraz troche dziwne projekty majaAle ci fajnie,ja nie przepadam za sprzataniem.....ale jak juz trzeba to trzeba....
Mialam sobie robic forme na tunike,bo musze sobie cos uszyc na wesele do kolezanki....ale narazie tylko,,Burdy,, porozkladalam i tyle....![]()