reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam się po długiej nieobecności spowodowanej kłopotami niestety:no: najpierw rozchorowała mi się teściowa, wylądowała w szpitalu, musiałam się zająć jej mamą obłożnie chorą, no i przez ten stres i inne rzeczy w końcu i ja wylądowałam w szpitalu. na szczęście tylko na 2 dni i jak na razie jest ok ale strachu się najadłam. tak więc pewno dalej będę rzadkim gościem na forum no ale dzidzia ważniejsza więc musze leżeć:-(

witam się po długiej nieobecności spowodowanej kłopotami niestety:no: najpierw rozchorowała mi się teściowa, wylądowała w szpitalu, musiałam się zająć jej mamą obłożnie chorą, no i przez ten stres i inne rzeczy w końcu i ja wylądowałam w szpitalu. na szczęście tylko na 2 dni i jak na razie jest ok ale strachu się najadłam. tak więc pewno dalej będę rzadkim gościem na forum no ale dzidzia ważniejsza więc musze leżeć:-(
ale nic powaznego:szok::szok::szok:
wszystko ok/:szok:

aneczka - a z areczkiem to kiedy zaczely Ci sie wycieki?

malgos- no to lez kochana, po takim pobycie w szpitalu 2 dniowym tez wyszlam oslabiona, wiec wiem co czujesz, najwazniejsze ze juz jestes w domu i dzidzia ok;-)

reklama
odpoczywaj:) dobrze że wszystko ok z dzidzią:)
a płeć znana??:>
no niestety nie wiem jeszcze co będzie, lekarz najpierw stwierdził że za wcześnie:baffled: a potem nie mógł się niczego dopatrzeć bo maleństwo nie pozwoliło sobie nigdzie zaglądać:tak:
dzięki śliczne za słowa otuchy, bo być na patlogii ciąży to mega stres i nie życzę żadnej z was rzebyście tam trafiły, a tym które tam są serdecznie współczuje i trzymam za nie kciuki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry