basia1807
mama trzech skarbów
to tak jak jatroche mi sie luszczy, wogole mam wielki brodawki i takie brazowawe, i wokol brodawek skora twarda sie zrobila i rowniez brazowa![]()

siara juz tz mi leci

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to tak jak jatroche mi sie luszczy, wogole mam wielki brodawki i takie brazowawe, i wokol brodawek skora twarda sie zrobila i rowniez brazowa![]()

najpierw rozchorowała mi się teściowa, wylądowała w szpitalu, musiałam się zająć jej mamą obłożnie chorą, no i przez ten stres i inne rzeczy w końcu i ja wylądowałam w szpitalu. na szczęście tylko na 2 dni i jak na razie jest ok ale strachu się najadłam. tak więc pewno dalej będę rzadkim gościem na forum no ale dzidzia ważniejsza więc musze leżeć:-(ale nic powaznegowitam się po długiej nieobecności spowodowanej kłopotami niestetynajpierw rozchorowała mi się teściowa, wylądowała w szpitalu, musiałam się zająć jej mamą obłożnie chorą, no i przez ten stres i inne rzeczy w końcu i ja wylądowałam w szpitalu. na szczęście tylko na 2 dni i jak na razie jest ok ale strachu się najadłam. tak więc pewno dalej będę rzadkim gościem na forum no ale dzidzia ważniejsza więc musze leżeć:-(

u mnie to samo, widac to normalka :-)to tak jak ja
siara juz tz mi leci![]()
no niestety nie wiem jeszcze co będzie, lekarz najpierw stwierdził że za wcześnieodpoczywajdobrze że wszystko ok z dzidzią
a płeć znana??:>
a potem nie mógł się niczego dopatrzeć bo maleństwo nie pozwoliło sobie nigdzie zaglądać