reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej gaduly!!:-):-)
Deli nie ma za co;-):tak:Buzka wielka dla ciebie, co do konkursu nadal cisza widac trwa wielka narada;-);-)
Moje male dzieciatko juz spi wiec mam odboj i dzis nie ide szybko spac bo wczoraj zasnac nie moglam jak sie wczesniej poloze

reklama
nie:) wydaje mi się że po prostu zaczyna się etap boleści cielesnych niestety:(
macica duża, dzidzia duża, to i ciężko się zacznie:(
No i zacznę siadać jak ciężarna hihi a mi ostatnio kolega uwagę zwrócił, że mało ciężarne ruchy mam. I palcem sprawdzał - dźgał mnie w brzuch - i stwierdził, że twardy a myślał że mi się przytyło.

Jak zacznie mnie cisnąć w płucach to też mam się nie przejmować? Bo ja to w ogóle do tyłu jestem a już do ciebie Aneczko zwłaszcza (bity miesiąc nas dzieli).

Efe jak cie zacznie cisnac w pluca to znaczy ze macica dotarla do przepony a wlasciwie orany wewnetrzne. To norma niestety dopiero po porodzie mozna odetchnac normalnie.

reklama
a wiesz mnie czasem taki wrażenia napada że gniecie jak się najem jeszcze:) hihi muszę siadać wyprostowana na maksa albo wstać lub leżeć bo na siedząco mi niewygodnie:(
normalne potem może być jeszcze gorzej szczególnie że dzidzia tak tez lubi pokopać:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry