Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej dziewczyny dobry wieczór a raczej pewnie dobranoc bo coś mi sie widzi że ja tu jak zwykle ostatnia...
Iza sto lat i spelnienia marzeń!!!
no ja dzis tez czytalam o tej świńskiej grypie i sie przeraziłam...
a wszystkim bolącym gardłom życze zdrówka
a ja mam inny problem - moze któraś z was coś mi doradzi - od ok 3 dni mam okrutne bóle jelit - na początku myślałam że to znów żołądek się odzywa ale to raczej jelita (dodam że nie wskutek zatwardzenia) mam co jakiś czas- zazwyczaj jak zmieniam pozycję, schylam się, porusze takie przeszywające bóle - jak przy biegunce ale tej też nie mam...i bolą mnie tak wysoko - nad brzuchem - sama nie mam pewności czy to jelita ale tak to czuję - w końcu one są tam teraz porozpłaszczane i pościskane w różnych kierunkach - tak sobie tłumaczę...ale zmierzam jeszcze do pytania - czy słyszałyście o takiej nietypowej wirusówce-jelitówce przebiegającej w ten sposób? bo dzis mi się cos takiego o uszy obiło - bardzo bym chciała by to był wirus bo to by przynajmniej oznaczało że niebawem przejdzie...
no mi też się nie udało pospać a specjalnie położyłam się gdzieś 23.30 i co?? i znowu 6.20 ja na nogach i to jeszcze skurcz w łydkach mnie złapał na dzień dobry
Witam sie i ja niedzielnie.....
A co Wy tak rano powstawalyscie? Ja zwleklam sie dopiero co,ale nie spiejuz tez jakis czas,Gosia ma dzis od rana jakiegos nerwa i sie drze jak srare przescieradlo....hi,hi....
Witam sie i ja :-)
Widze ranne ptaszki już ćwierkają:-) ja też obudziłam sie wczesnie ale tak sobie jeszcze leżałam z moim ale musiałam wstać, nie mogłam tak wylezeć juz, a on jeszcze śpi