Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja narazie nie narzekam na chorobska u siebie,ale moja Gosia od piatku strasznie chrypi,a najgorzej wieczorem i jeszcze gardlo boli,nie wiem czy bez lekarza sie obedzie....
no ja też gardełko kuruję ale już dziś piątego dnia na antybiotyku w końcu coś zaczyna się poprawiać mój dziś do pracy więc raczej planów żadnych, jutro ma wolne to coś pomyślimy
Mika,narazienie wiem co do planow....kolo poludnia do kosciola pojdziemy,a potem sie zobaczy....obiad dzis sobie daruje,bo wczoraj wieczorem pierobi lepilam,wiec beda na dzis....
ja tez jeszcze nie wiem, napewno Kosciółek na 11 a co potem to sie zobaczy.
Wczoraj rodzinka mnie tak przegoniła na spacer, cały dzien na dworze, że wieczorkiem padłam a do tego mnie brzuszek bolał....
Hej z rana.
Dzis sloneczko od rana moze jakis grill sie w koncu odpali:-)
Chyba Miloszek mi sie przekrecil bo juz tak odpukac mnie nie boli i kickboksing w brzuchu od rana sobie urzadzal, przedtem czulam bardziej w kregoslup a teraz realnie jezdzil mi nozkami w brzuchu:-)
Basiu ja nie slyszalam o takiej wirusowce za to czesto czuje tak jak ty opisujesz, tez mam zaparcia. Biore wtedy espumisan i przechodzi.
Milej niedzieli wszystkim
+