reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Efe jak cie zacznie cisnac w pluca to znaczy ze macica dotarla do przepony a wlasciwie orany wewnetrzne. To norma niestety dopiero po porodzie mozna odetchnac normalnie.

To mnie Kasiu pocieszyłaś echchchch... takich rzeczy to ja się jeszcze w książkach nie doczytałam:-(
Bałam się, że to macica, że jakieś bakteryjne paskudztwo się przyplątało i będę musiała sobie zaaplikować globulki (moje lekarka kazała od czasu do czasu pojedynczą sztukę profilaktycznie) ale jak nie swędzi to po co?

reklama
Muszę się nauczyć ostrożniejsze ruchy robić, bo narwana jestem i pewnie ją gniotę tam niemiłosiernie. Nic dziwnego, że mnie kopie. Myślałam na początku że jak wstaję to ona mi z macicą opada na pęcherz siłą grawitacji. Ale to chyba niemożliwe?

A clothrimazolum nie jest zbyt zalecane w ciazy:eek::eek:Mnie nie chcieli przepisac a tym bardziej w aptece wydac. Nystatyne i owszem, clotrimazolum nie.
A mi clotrimazolum jak najbardziej tylko nie w pierwszym trymestrze. Będę w tym tygodniu na usg 4D to podpytam lekarza co mam z tym fantem zrobić. Objawów nie mam, więc po co się truć zapobiegawczo? Może jest jakiś domowy sposób?

reklama
A mi clotrimazolum jak najbardziej tylko nie w pierwszym trymestrze. Będę w tym tygodniu na usg 4D to podpytam lekarza co mam z tym fantem zrobić. Objawów nie mam, więc po co się truć zapobiegawczo? Może jest jakiś domowy sposób?
A jest Efe jogurcik naturalny:-D:-DMa wszystkie potrzebne bakterie mi pomagal. Czasem wyjscia nie bylo bo kolejki do gina miesieczne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry