reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam wszystkie Sierpniowe Mamusie!!! Wiem że późno zawitałam ale lepiej późno niż wcale:P Moje Maleństwo jest u mnie w brzuszku już od 6 miesięcy:D A 19 sierpnia ma nastąpić ten od dawna oczekiwany dzień:D:D Pozdrawiam :*****

reklama
Witam sie i ja :-)
Wczoraj mnie nie było mam nadzieje że nic nie straciłam waznego... bylismy cały dzien w zoosafari, było super, dzieciaki sie wyszalały a ja wieczorem padałam ze zmeczenia za to całą noc przespałam, moje spiochy jeszcze spią...dziś też zamierzamy gdzieś wybyć na łono natury... pogoda piekna, może jakiś grill?:-)

Miłego dnia dziewuszki :-)

Dzien dobry.
Ja mam dzis wizytacje (nie mylic z wizyta).Tesciowie i brat mez z zona przychodza:confused2:.Wiec mam troche roboty.A tak sie ciesze ze chyba oszaleje ze szczescia:baffled:

reklama
Hej wszystkim.
Obudzilam sie zbolem glowy ale za to o 7.45:-D:-DOstatnio moj synek mnie rozpieszcza:tak::tak:Czesc Piwonia
Izabela no-spe mozna brac, chyba wiekszosc bierze ja od czasu do czasu. Jesli miewasz jakies skurcze polecany tez jest magnez.
Motyl no to wspolczyje WIZYTACJI:-D:-DMam nadzieje ze jakos przezyjesz.
Aniaso czekam na dzisiejsza relacje, bo wczoraj to faktycznie paskudnie z toba postapili.
Mika moze jakies zdjecia z safari??
Miranda ciesze sie ze wyniki masz w porzadku, mam nadzieje ze i u mnie tez sie okaze ok:tak::tak:Tylko nie przesadz z tymi ciastami, bo pojdzie w du.....ke;-);-):-D
agus_kula serdecznie witamy na sierpniowkach, mam nadzieje ze zajrzysz tu jeszcze:sorry::sorry:
No a ja mam dzis w planach wizyte u kolezanki w poludnie, zaraz ide do sklepu po chlebek i kawe bo sie skonczyla.
Nie ma wiatru wyglada ze jest ladnie.
Milego dnia wszystkim.:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry