reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam dziewczyny:-)
ja wczoraj zasnęłam koło 22 i dziś pospałam do 9 szaleństwo dawno mi tak nie szło to chyba po wczorajszym aktywnym dniu:-D ale za to aż 3 razy siku wstałam ale coś za coś:wściekła/y::-D miranda dobrze że wynik dobry, następne badanie pewnie za miesiąc co?:happy:

reklama
Musze się z tobą zgodzić :) szkoda, że mój musiał wyjść, bo bym dalej sobie leżała w łóżeczku, a tak samej nie za bardzo :(

dziś pustki i nic dziwnego u mnie pogoda dużo ładniejsza niż wczoraj, wietrzyska nie ma nic a nic. właśnie na dworze robimy sobie grillowany obiadek ,mniam uwielbiam jak mi tego brakowało zimą, nawet zwykły chlebek grillowany niebo w gębie:))
mój niestety dziś o 15 do roboty wychodzi ,ale za to jutro znowu wolne ma:))

No u mnie to na pewno porządki, już mi się nie chce, ale trzeba bo ostatnio się leniłam i nazbierało się tego ... :zawstydzona/y: przejaśniło się już i ciepło jest, więc przynajmniej mi pranie schnie szybciutko na dworze :-)

Czesc laski:)
Wczoraj w nocy nadrobilam zaleglosci od wtorku:-) Az mi sie laptop rozladowal. Dzis znow zakupki dla malej zaliczone. Ja nie wiem jak sie zmieszcze do walizki... Chyba czesc wysle paczka do polski. Widzialam piekny lezaczek chicco za 33 funty a na ceneo znalazlam taki sam za ponad 450zl. Ale niestety nie mam jak go wziac a przesylka DHLem bedzie mnie pewnie duzo kosztowala i nie wiem czy sie oplaca go kupic. Zastanowie sie jeszcze. Kupilam nianie z ekranem video bardzo tanio. Jestem super zadowolona z zakupow.
Ale tu pusto dzisiaj.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry