reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dzien dobry!

znowu slonecznie :-D:-D:-D:-D:-D

zauwazylam, ze coraz czesciej piszecie o czestym wstawaniu do toalety. Ja w zasadzie wcale nie wstaje w nocy. Wczesniej 2-3 razy, lub conajmniej k 5 rano, a teraz nie... i zastanawiam sie, czy cos zlego sie nie dzieje.. bo duzo wody zatrzymuje...

reklama
Miranda ciesze sie ze wyniki masz w porzadku, mam nadzieje ze i u mnie tez sie okaze ok:tak::tak:Tylko nie przesadz z tymi ciastami, bo pojdzie w du.....ke;-);-):-D
Kasia bez obaw, już i tak jestem 11 na plusie, a tak czy inaczej cukrzycę będę mieć, więc to tak tylko w ramach nagrody- pocieszacza. A kiedy będą twoje wyniki?

Hej Dziewczyny!!!
A ja za to już nie wstaje w nocy czasem tylko jak się przebudzę to pójdę ale ogólnie to wytrzymuje i nawet się wysypiam!!!
Ja dziś nie wiem co będę robić.Chciałabym pojechać do babci do szpitala ale sama nie wiem bo to nerwy.Jest w śpiączce i nie wiem czy powinnam tam być...Ale raczej zrezygnuje i poczekam jak jej się poprawi to wtedy pojade.

Witam sie i ja!
Dzis u nas piekny dzien sie zapowiada,no moze troche wieje wiatr,ale cieply,bo wczoraj to bylo calkiem lodowato....wrr.....:baffled:
Dzis tez w domciu bede,moze jakies ciacho upieke.....no i zepchnac musze troszke w domciu,jak co sobota,cos zawsze jest do roboty....

Witam i ja! :-) U nas dziś pochmurno i chłodno dość pewnie coś popada, wczoraj kropiło.
Ja spałam do 9 :szok: po wczorajszych urodzinach kolegi byłam tam do 23 i normalnie dziś się obudziłam z uczuciem jakbym miała KACA :szok: głowa mi pękała i suszy mnie okropnie :no: chyba za głośno tam było i naoglądałam się pijących to mi jakoś teraz tak FE, stanowczo za długo. Teraz jakieś płatki chyba zjem z mlekiem

A mnie od piatku boli gardlo,i lamie w kosciach....chyba jakies chorobsko sie przyplatalo do mnie .....wrr....:crazy:
Jak mi nie przejdzie to w poniedzialek chyba lekarza odwiedze....
Dobra ja spadam cos porobic....
Milego dnia zycze wszystkim....:-):-):-)

papa anet, miłego wzajemnie ;-) , a rutinoscorbin bierzesz? mnie lekarz nakazał żeby brać 2 lub 3 razy dziennie profilaktycznie żeby nic się nie chyciło i narazie zdrówko ok.

dzien dobry!

znowu slonecznie :-D:-D:-D:-D:-D

zauwazylam, ze coraz czesciej piszecie o czestym wstawaniu do toalety. Ja w zasadzie wcale nie wstaje w nocy. Wczesniej 2-3 razy, lub conajmniej k 5 rano, a teraz nie... i zastanawiam sie, czy cos zlego sie nie dzieje.. bo duzo wody zatrzymuje...

Z tego co wyczytałam w madrych kisiazkach to w 2 trymestrze kobiety w ciazy nie chodza tak czesto siusiu bo macica sie rozrozła i malenistwo jest wyzej,dopiero gdzies około 8 mis. kiedy dzidzia sie obniza jest znowu ucisk na pecherz.
Tak wiec moim zdaniem jesli nie puchnisz to wszystko jest ok:tak:

reklama
siedzę na tym kompie, ogladam wózki i inne pierdoły zamiast wyjąć pranie. Więc pożyczę miłej soboty i lecę do obowiązków sobotnich. Pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry