reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kupilam tez sliczna moskitiere do lozeczka za 6 funtow!! Jest biala i ma naklejone blyszczace cekinki. Przesliczna:-) Wyobraz sobie Deli ze prawie nic sobie nie kupilam. Dwie pidzamki chwycilam bez mierzenia i nic wiecej.

reklama
Hej wszystkim.
Obudzilam sie zbolem glowy ale za to o 7.45:-D:-DOstatnio moj synek mnie rozpieszcza:tak::tak:Czesc Piwonia
Izabela no-spe mozna brac, chyba wiekszosc bierze ja od czasu do czasu. Jesli miewasz jakies skurcze polecany tez jest magnez.
Motyl no to wspolczyje WIZYTACJI:-D:-DMam nadzieje ze jakos przezyjesz.
Aniaso czekam na dzisiejsza relacje, bo wczoraj to faktycznie paskudnie z toba postapili.
Mika moze jakies zdjecia z safari??
Miranda ciesze sie ze wyniki masz w porzadku, mam nadzieje ze i u mnie tez sie okaze ok:tak::tak:Tylko nie przesadz z tymi ciastami, bo pojdzie w du.....ke;-);-):-D
agus_kula serdecznie witamy na sierpniowkach, mam nadzieje ze zajrzysz tu jeszcze:sorry::sorry:
No a ja mam dzis w planach wizyte u kolezanki w poludnie, zaraz ide do sklepu po chlebek i kawe bo sie skonczyla.
Nie ma wiatru wyglada ze jest ladnie.
Milego dnia wszystkim.:-D
to super, że można bo na tych ulotkach to różnie piszą...
a skurczów nie mam, bolał mnie brzuch, ale jak mnie pogoniło do wc, to od razu brzuch przestał boleć :-D

a tu dalej pustki :szok: :-)

ja idę do sklepu bo zapomniałam o sosie do jutrzejszych gołąbków, skleroza nie boli :no:
a tak mi sie nie chce wychodzic, poza tym nagle nie mam sie w co ubrać dzidziak się rozrósł expresowo i nie mam za bardzo w czym chodzić teraz jak sie cieplej zrobiło :szok: :happy:

No i koniec sprzątania, pranka i składania ciuchów na dziś. Wszystko zrobione, a podłoga jak zawsze dla mojego została :).
Miło się wiesza jednego dnia i od razu ściąga suche :).

a pewnie że miło ja już większość z podwórka przyniosłam:)
jeszcze będę podlewać nasz mini ogródek to reszta sucha tez będzie:)
rewelacja mój rano poprasuje i porządek z tym będzie:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry