reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja tez muze wreszcie skonczyc pakowanie, bo jutro raniutko wyjezdzamy nad morze... szkoda tylko, ze pogoda taka sobie bedzie. Prognozy na szczescie pokazuja ze slonecznie (tylko w srode deszcz), ale niestety dosc chlodno ;-( szkoda...

no coz, mam nadzieje, ze bedziemy miec intenet w hotelu (bierzemy laptopa ze soba), ale pewnie wiekszosc dnia bedziemy spedzac na spacerach, basenie etc...

troche sie boje jutrzejszej podrozy, ale bedziemy robic czeste przerwy, wiec jakos to bedzie. Musze tylko pamietac, zeby nie pic za duzo ;-) hi hi

Wiecie co specjalnie wiezaca nie jestem, a raczej wcale, ale dostalam list od hmm powiedzmy przyszywanej cioci... raczej przyjaciolki rodziny a dokladnie przyjaciolki mojej babci. No i list przyszedl tu do Danii a w nim dwie modlitwy jedna matki w stanie blogosławionym a druga o błogosławieństwo domowe. I napisała ze pamieta o nas w modlitwie. Jakie to mile prawda? az mi sie cieplutko na sreduszku zrobilo.

a jakby ktoras chciala:
MODLITWA MATKI W STANIE BLOGOSLAWIONYM

Umilowany ojcze w niebie dziekuje ze udzieliles mi laski poczecia i noszenia nowego zycia.
Powierzyles mi zycie czlowieka i za to pragne Cie wielbic.
Uswiec moj wysilek, poblogoslaw nadzieje, przyjmij radosc oczekiwania, stan przy mnie w trudnej godzinie porodu.
Prosze,abym urodzila zdrowe dziecko.
Zawierzam je Twojej ojcowskiej milosci, z pokora przyjme wszystkie bole porodu ale prosze czuwaj nad moim dzieckiem w tym trudnym momencie.

Udziel mi dobrych mysli i czystego serca, abym otworzyla sie na Twoja laske, milosc i prawdziwa radosc. Nie pozwol nigdy zapomniec ze to Ty mi powiezyles dziecko, ktore ma stac sie dzieckiem Bozym.
Przez Chrystusa, Pana naszego.
Amen.

Wybaczcie ze bez polskich znaków ale nie w tym rzecz :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry