reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej wszystkim.
Miranda w zwiazku z twoim pytaniem dotyczacym mojego wyniku to odebralam i jest troche podwyzszony i chyba bede musiala zrobic obciazenie 75g:baffled:
Aniaso jak po usg pisalas juz gdzies bo jeszcze nie doczytalam??Ok juz doczytalam, sliczne zdjecie
Milego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny my na majówce, właśnie sobie siedze w łózeczku i sie netuje ale zaraz wstaje bo szkoda dnia :) generalnie zaległości mam okrutne, nie jestem na bieżaco co u was bo niby neta tu mam ale bezprzewodowy i sie rwie połączenie co i rusz- także jak robiłam jakieś podejscia to zazwyczaj kilka postów i moja cierpliwość na więcej nie wystarczała :)
Życzę miłej niedzieli - mam nadzieje ze u was tez tak słonecznej jak u nas nad morzem :)

to nic Kasiu, teraz tylko czekać na następne badania. Jak robiłam w Polsce to też wyszły ciut za wysokie, powtórzyłam na nastepny dzień i były w normie. Grunt to spokój, bo stres też podnosi cukier. A kiedy wyjeżdza twój mąż?

Miranda jutro wyjezdza:baffled:Chyba wole zeby sie schlodzilo. Mateusz wymyslil sobie nowa zabawe jak widzi spacerowki to sam wlazi i kaze sie wozic. Ja w tym upale odpadam:baffled:Dzis goraco od rana:tak:A od jutra sami chyba jakos dam rade

Kasia, jak to sami?wcale nie sami, zostajesz pod opieką ciotek forumowych więc będzie dobrze :-D :tak:
u nas też słonko od rana i chmur ani śladu bo przed dwa dni pochmurno trochę

Ano Maggie trzymam cie za slowo bede wam sie namietnie wyzalac;-):-DCzasem sie zastanawiam czy byloby mi lzej jak maly by byl na wierzchu czy w brzuchu. I nie umiem wybrac:eek::eek:No ale ze wyboru brak wiec problem z glowy. Ciaze zawsze przechodzilam przez zime wiec moge tylko podejrzewac co nas czeka:tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry