reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A ja staram się nie myśleć o upale. Po prostu trzeba to przeżyć, nie my pierwsze nie ostatnie. Na pewno będzie ciężko, ale damy radę :). Po za tym nie wiemy jakie będzie lato :P.

Ja mam to szczescie ze mam bardzo chlodny pokoj drzewo za oknem nigdy slonca tam nie ma. A wiec w te goraczki wcale nie wychodze.
Deli ty masz dobrze, pierwsze dziecko, kiedy to bylo, wtedy tez moglam sobie pospac:blink::blink:

No ostatnio o dziwo śpię długo, a zawsze wstawałam raniutko. Może syndrom zbliżania się III trymestru :). Może mój organizm teraz korzysta, bo później już nie będzie mógł :P. Kto to wie
:)?!

witamm niedzielnie,ja dopiero z wyrka wyszłam,ale pobudka była koło 9,ale potem śniadanko w łózku kawa i ciacho tez,wiec dopiero teraz sie zebrałam
miłej niedzieli

Witam! Ja też dzisiaj pospałam :-) Śniadanko zjedzone i teraz troche lenistwa :-) Co do upałów to staram się o tym nie myśleć, tym bardziej, ze mam ambicje pracować jak najdłużej, ale chyba na ambicjach się skończy ;-)

Wita rankiem:sorry: wszystkie Mamy.

Co do lata to jakos sie nie przejmuje.Najwazniejsze ze wizytacja tesciów juz za mna i dzis i jutro spedze razem z mezem bo u nas jutro dzien wolny od pracy:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry