reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja byłam na badaniu krzywej i jadłam normalnie, ale jak pytałam lekarki to mówiła, że właśnie jedzenie słodyczy i picie owocowych soków dzień wcześniej może wpłynąć na wynik i wtedy jak wyjdzie zły trzeba powtarzać.

reklama
Ja dzien wczesniej chyba podswiadomie tez unikalam slodyczy choc nikt mi nie mowil zeby tak robic. W ogole jak chodzilam w ciazy z Kuba to przy krzywej nie kazano chodzic tylko siedziec grzecznie w labolatorium, a teraz tego nakazu nie bylo mozna bylo biegac po miescie.
A wiec nie jadlam dzien wczesniej slodyczy a i tak wyszedl podwyzszony takze chyba nie ma reguly

Ja dzien wczesniej chyba podswiadomie tez unikalam slodyczy choc nikt mi nie mowil zeby tak robic. W ogole jak chodzilam w ciazy z Kuba to przy krzywej nie kazano chodzic tylko siedziec grzecznie w labolatorium, a teraz tego nakazu nie bylo mozna bylo biegac po miescie.
A wiec nie jadlam dzien wczesniej slodyczy a i tak wyszedl podwyzszony takze chyba nie ma reguly

Mi kazano grzecznie siedzieć i nigdzie nie chodzić, bo wynik zły wyjdzie.

Czesc laski:)
Ja mialam od razu badanie z 75g i siedzenie w laboratorium przez 2 godziny miedzy pobraniami. Nie wolno bylo nigdzie chodzic zeby glukoza nie byla spalana poprzez ruch. Poprzedniego dnia od popoludnia nie jadlam slodyczy i rano oczywiscie na czczo.
Kupilam wczoraj nianie z kamera i ekranem! Jest swietna!:-) Obraz idealny:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry