reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cisza jak nigdy. Zainspirowałaś mnie do poszukania nani na allegro. Rozpiętość cenowa spora, ale czy warto kupować drogi sprzęt skoro będę go używała sporadycznie (u rodziców), bo sama mieszkam w bloku, więc raczej mi się nie przyda...

reklama
Przeciez zawsze mozesz zostawic spiace dziecko w lozeczku, zamknac mu drzwi i robic co innego w drugim pokoju. Nie bedziesz biegala co chwila bo wydawalo Ci sie ze cos uslyszalas albo sciszala tv i nasluchiwala. Chyba ze mieszkasz w kawalerce:) W sumie to nie jest niezbedny wydatek wiec mozna go sobie odpuscic ale na pewno jest wygodnie miec takie urzadzenie.

Co do nian to sie nie wypowiem bo sama robie za nianie, nie lubie dziecka zostawiac samego a wiec w zwiazku z tym malenstwo zawsze spi w moim pokoju. Napewno przyda sie gdy dziecko spi w osobnym pokoiku.
Co do glukozy to ja wlasnie nigdzie nie biegalam a inne panie i owszem i teraz sie zastanawiam ze moze dlatego ze siedzialam to nie spalilam tej glukozy:baffled::baffled:

Kasiu ja siedzialam murem dwie godziny w laboratorium i to jest prawidlowo. Badanie ma na celu pokazanie jak organizm radzi sobie z ta glukoza. A gdyby mozna bylo chodzic czy biegac to bez sensu wyniki by wyszly.

witam sie z nad morza ;-)))))))

po dosc dlugiej podrozy dotarlismy wreszcie, bylismy juz na plazy i na spacerze, i na gorfach... piasek cieplutki, woda lodowata, ale cudownie tak pochodzic po plazy, albo usiasc na sloneczku i powygrzewac kosci ;-)) Mam nadzieje, ze pogoda sie utrzyma...

a teraz moj maz zasnal a ja dopadlam komputera, zeby zobaczyc co u Was slychac.

Sloneczne pozdrowienia z Juraty!

reklama
witam sie z nad morza ;-)))))))

po dosc dlugiej podrozy dotarlismy wreszcie, bylismy juz na plazy i na spacerze, i na gorfach... piasek cieplutki, woda lodowata, ale cudownie tak pochodzic po plazy, albo usiasc na sloneczku i powygrzewac kosci ;-)) Mam nadzieje, ze pogoda sie utrzyma...

a teraz moj maz zasnal a ja dopadlam komputera, zeby zobaczyc co u Was slychac.

Sloneczne pozdrowienia z Juraty!
Gosia ale masz super, odpoczywaj sobie, wdychaj jod :-D
aaaa i pewnie rybek sie najesz :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry