Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
podobno wtedy wychodzą nie do końca wiarygodne wyniki i czasem trzeba powtarzać
a krew pobierano wam równo 1h po wypiciu glukozy, nie 5min wcześniej lub później? bo mi też lekarz o tym mówił
Jeszcze nie robilam badań tylko orientowalam się czy są jakieś ograniczenia. Natomiast koleżanka z pracy ma badanie już za sobą i poza "głodówką" w dniu badania nie miała żadnych nakazów i wyniki ma w normie.
(Koleżanka codziennie wypija dużą butelke kubusia).
hej Aneczka i wszystkie babeczki - już się odzywam - ale czytam czytam codziennie wiec luzzzzik;-)
troche byłam zabiegana, goscie po gosciach i juz mam dosc chodzenia do pracy uuufff
ja tez chyba zrobie wszystkie badania w jednym dniu na czczo - no i mnie lekazrz mówił zebym przed glukozą z 2-3 dni nie żarła słodyczy za dużo - bo wtedy wynik bedzie zakłamany i trzeba bedzie zrobic 75 ml później- na razie robie 50 ml
musze niedługo zrobić...ale tak odwlekam:-)bo słodkosci wsuwam - a jeszcze pączki robiłam przedwczoraj i mam dwa talerze...a sie pochwale ze pierwszy raz ale z babcią na telefonie, która robi takie że szok i w sumie wyszły takie same...uwielbiam takie przypieczone ciemne i z mleczkiem wsuwać
udanej niedzielki i ciekawych kopnięć w brzucholkach!!!
Pączki... pycha... A ja męcze się z lasagne. Pierwszy raz w życiu robie, zobaczymy co z tego wyjdzie :-) A na deser mąz kupił mi piękne truskawki. Nasze choć szklarniowe...