reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja siedziałam w sumie 3 h, najpierw pobranie krwi na czczo, czekałam na wynik jeśli był dobry wypijałam glukoze 75, czekałam godzine, potem jeszcze raz pobranie krwi, i po nastepnej godzinie znów kolejne pobranie...:baffled:

dwustopniowy: obciążenie 50 g glukozy z oznaczeniem glikemii po 1 godzinie
ten kawałek mówi chyba o tym, że najpierw wypijamy glukozę, a później jest pobierana krew.....

Faktycznie troche dziwne Iza ja tez mialam wpierw na czczo, potem glukoza i po godzinie znow pobranie. Nie slyszalam zeby robiono inaczej:confused::confused:

pospałam z dwie godziny. Rano byliśmy na małych zakupach, taka sprzedaż z samochodu. Trzeba iść z 2 kilometry, a wiało strasznie i jest bardzo zimno. Jak doszliśmy to okazało się że jest mało sprzedających. Liczyłam na to że będą jakieś wózki i przynajmniej pooglądam, ale nie było prawie nic. Tak mnie ta wycieczka wymęczyła że padłam.
Szkoda że ładna pogoda to tylko u was. Jutro też wolne, ale nie sądzę żeby pogoda miała się zmienić

miranda ciesz sie angielska pogoda! Ja 100 razy bardziej wole ten chlodek niz upal w Polsce. Najchetniej zostalabym tu do porodu a juz za tydzien musze wracac do Polski. Mam nadzieje ze jutro bedzie niezla pogoda bo chce caly dzien spedzic nad morzem:)

reklama
Wlasnie ogladalam pogode i niestety ale od wtorku zdecydowane ochlodzenie i deszcz. Ale nie na dlugo na weekend zapowiadaja 30 stopni:szok::szok::szok:Trzymajmy sie kobietki;-);-)
Ja sie pozegnam, moj synek mnie cos straszy pokasluje a jutro maz wyjezdza i zostane w razie czego sama z tym klopotem. Kurde czemu ja nie mam prawka:cool2::cool2:
Dobranoc wszystkim i milych snow

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry