Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobranoc KasiuWlasnie ogladalam pogode i niestety ale od wtorku zdecydowane ochlodzenie i deszcz. Ale nie na dlugo na weekend zapowiadaja 30 stopniTrzymajmy sie kobietki;-);-)
Ja sie pozegnam, moj synek mnie cos straszy pokasluje a jutro maz wyjezdza i zostane w razie czego sama z tym klopotem. Kurde czemu ja nie mam prawka
Dobranoc wszystkim i milych snow
Wlasnie intensywnie ostatnio nad tym mysleKasiu oby maly sie nie rozchorowal! Zrob prawko, kobieta musi byc niezalezna:-)

W takim wypadku pozostaje mi taksowka niestety bo niecierpie prosic sasiadow.
Mam nadzieje jednak ze to falszywy alarm, juz mu wziewy zaaplikowalam na wszelki

Bez sensu wydawanie pieniedzy ba taxowkiWlasnie intensywnie ostatnio nad tym mysleW takim wypadku pozostaje mi taksowka niestety bo niecierpie prosic sasiadow.
Mam nadzieje jednak ze to falszywy alarm, juz mu wziewy zaaplikowalam na wszelki
Efe wpadnij tylko ze zdjeciami koniecznie

To, ze pogoda dopisze na komunie to akurat dobrze... Ale Tobie na pewno bedzie ciezko. Na szczescie w kosciolach jest z reguly chlodnoa ja?? w niedziele komunia![]()
mamy mały Kosciółek i napewno nie bedzie chłodno raczej duszno i tego sie boje...To, ze pogoda dopisze na komunie to akurat dobrze... Ale Tobie na pewno bedzie ciezko. Na szczescie w kosciolach jest z reguly chlodno![]()