reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam sie kochane kobietki
A wiec moj majowy wekend zakonczyl sie juz wczoraj:-(
Moja corka ma ospe i niestety siedzimy w domu
Dobrze ze chociaz w piatek udalo nam sie skorzystac z dnia na swiezym powietrzu
Pozdrawiam Was cieplutko i trzymajcie kciuki zeby szybko wyzdrowiala

reklama
Witam sie kochane kobietki
A wiec moj majowy wekend zakonczyl sie juz wczoraj:-(
Moja corka ma ospe i niestety siedzimy w domu
Dobrze ze chociaz w piatek udalo nam sie skorzystac z dnia na swiezym powietrzu
Pozdrawiam Was cieplutko i trzymajcie kciuki zeby szybko wyzdrowiala
oj to kiepska sprawa? a jak przechodzi?:baffled:

U mnie tak jak u innych pobranie krwi na czczo, wypicie 50 g glukozy, siedzenie w lab i znów pobranie krwi.
Ja idę się położyć. Dzień miałam udany :). Kino, spacer i kolacyjka :).
Gosiu miłego odpoczynku życzę.

Mika nie jest tragicznie ma moze z 25 krostek i dzieki bogu nie goraczkuje ani sie nie drapie ale jeszcze caly czas wychodza jej nowe wiec nie wiem ile to potrwa
Nie pamietam juz ile to trwalo u mnie jak bylam dzieckiem ale mysle ze z tydzien musze liczyc:-(
Tydzien samego wysypywania a pozniej jeszcze gojenie:-(

Mika nie jest tragicznie ma moze z 25 krostek i dzieki bogu nie goraczkuje ani sie nie drapie ale jeszcze caly czas wychodza jej nowe wiec nie wiem ile to potrwa
Nie pamietam juz ile to trwalo u mnie jak bylam dzieckiem ale mysle ze z tydzien musze liczyc:-(
Tydzien samego wysypywania a pozniej jeszcze gojenie:-(
to masz jakieś 3 tyg z głowy...:baffled:

Dobry wieczór :-)
mój weekend w miarę spokojnie minął, wczoraj byłam w Augustowie i trochę sobie grilowaliśmy a dzisiaj okropnie gorąco więc prawie cały dzień w domku. Tylko po 18 wybraliśmy się do parku i akurat na koncert Tatiany Okupnik przypadkiem się załapaliśmy..:blink:

reklama
Tak Mitemil ale powiem szczerze że coraz gorzej co poniedziałek wstaje mi się do pracy i mocno puchną mi stopy i kostki. I teraz trochę żałuję że umówiłam się z szefem że będę do końca maja :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry