reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja dzisiaj ze starsza w domku,bo klasa na wycieczke pojechała,a ona nie,bo jest dobrze zasmarkana i mogłaby źle w gorach zareagować,młodsza tez zdechła ,ale poszła do przedszkola,ma mega katar alergiczny i od wczoraj strasznie sie dusi,ale leki wprowadziłam i zobaczymy,jak bedzie źle to nie bedzie chodzic,bo na komunie musi byc zdrowa bo nie bede miała z nia co zrobić
ten tydzień jeszcze bedzie w miare luźny,ale od soboty zaczynamy przygotowania,zakupy i sprzątanie u rodziców na komunie

reklama
no ja tez planuje robolenie do końca maja - juz nie moge si edoczekać końca tego miesiąca bo normalnie wymiękam:-(juz straaaasznie nie chce mi się wstawac i siedziec w pracy:baffled: ale bedzie błogo od poczatku czerwca mmmm;-)dotąd zgrywałam bohaterke i nie wziełam raz tylko 4 dni zwolnienia ale juz zmeczenie mnie dobija - a jeszcze miesiac trzeba przetrwać, no a z wiekiem ciąży bedzi eraczej gorzej a nie lepiej:baffled:

tylko teraz trzeba zwolnienei od ginka dostać - a ja mam takiego że średnio to widze- nie wiem czy nie bede musiała jakos kombinować i szukać juz mi to nie daje spokoju

no i trzeba jakoś pod koniec maja sie umówic na wizyte zeby idealnie od poczatku czerwca miec L4 - a lekarz chyba nie moze wystawic np. zwolnienie które bedzie z datą wazną za 2-3 dni, tylko od dnia wizyty - no chyba ze ma sie jakiegos znajomka...

jak z tm u Was? macie jzu z głowy zwolnienie i dostaniecie je bez problemu?

dobrej nocki:cool2: i szybkiego poniedziałku w pracce:wściekła/y:

Marlbetka mój Gin mówił że może wystawić zwolnienie do 2 dni wstecz. Ja juz z nim uzgodniłam iż od 1 czerwca na zwolnienie i już wizytę tak mam umówioną :tak:

u mnie pogoda super opalać się nawet można ale mały od wczoraj rana ma koło 39,3 temperatury i co zbije to znowu rośnie, teraz po ładnie przespanej nocy znowu 39,2 kurde a do lekarza dopiero na 13:( do tego mąż na 11 do pracy i d...

reklama
właśnie co chwila coś dochodzi:( kaszel ma ale w nocy prawie wcale a teraz mocno nawet wziewy nam nie wyszły:/no i katar kolor zmienia:( bez antybiotyku się nie obędzie oby tylko bo aż się pokłada:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry