reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
kurcze a mój alergiczny ma wodnisty a jak się zaczyna choróbsko to katar zielenieje.
a ja jak na złość w środę mam do gina a w czwartek test z obciążeniem glukozą buuuu

biedne te wasze dzieciaczki, aż się zastanawiam jak ja sobie dam rady z chorowaniem mojej małej jak się urodzi. Dobrze że będzie mieć takie ciotki.

Będę kiedyś u lekarza innego to się wypytam o co chodzi z tym katarem.

W ogóle chciałam powiedzieć, że się opaliłam (przez przypadek oczywiście) i wyskoczyły mi piegi a nigdy nie miałam! To pewnie przez ciążę co?
A smarowałam się kremem z filtrem UV30!!!

Takie mam pytanie czy Wasi bliscy próbuja zdrabniac imiona Waszych dzieci.Bo jak byli u mnie tesciowie i tesciu powiedziało o mojej córce nie Weronika tylko wera ,werona albo weroniusia to myslałam ze mnie strzeli na miejscu:wściekła/y:.No i teraz musze pomyslec zeby "deikatnie "mu wytułmaczyc ze sobie tego nie zycze.Moje imie tez czasami próbuje zdrabniac,nie wiem co to za głupe przyzwyczajenie:no:.

no to musisz się postawić:)
ja np mam na imię anna, ania i nie trawię jak się do mnie mówi anka czy andzia zwykle nie reaguje, ale znajomi wiedza i tak się do mnie nie zwracają:)

Marlbetka mój Gin mówił że może wystawić zwolnienie do 2 dni wstecz. Ja juz z nim uzgodniłam iż od 1 czerwca na zwolnienie i już wizytę tak mam umówioną :tak:

to supcio masz - ja jak wczesniej prosiłam o te 4 dni zwolnienei bo chciałam odetchnąc to tak sie nagadał o tym ze to przestepstwo ze teraz boje sie z nim gadek zaczynac...

nie mam objawów wg. niego co by kwalifikowały do niemożliwości pracy - eh mam nadzieje ze nei bede musiała po lekarzach z ogłoszen dzwonic i pytac który mi L4 wystawi...:wściekła/y:

z szefem jzu ustaliłam ze do konca maja jestem:tak:

Będę kiedyś u lekarza innego to się wypytam o co chodzi z tym katarem.

W ogóle chciałam powiedzieć, że się opaliłam (przez przypadek oczywiście) i wyskoczyły mi piegi a nigdy nie miałam! To pewnie przez ciążę co?
A smarowałam się kremem z filtrem UV30!!!

Oj ja tez boje sie tgo słoneczka bo moja skóra ogólnie nie lubi go:-(.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry