reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
u mnie jeszcze dzisiaj w miare,ale od jutra sie ochładza,byle weekend byl cieplutki,bo nam bardzo jest potrzebny i następny byle był goracy tez,bo mamy w planach na ogrodzie po komunii posiedziec
Wczoraj na TVNie mówili, że weekend 9-10 maj będzie upalny ale im to się różnie sprawdza:-( Za to w tym tygodniu zimnica jak nic. Mój mówi, że dojechał do pracy a tam wszyscy w swetrach itp. a on na krótki rękawek, bo jak wyjeżdżał z domu to było słoneczko i cieplutko:cool2:

reklama
właśnie co chwila coś dochodzi:( kaszel ma ale w nocy prawie wcale a teraz mocno nawet wziewy nam nie wyszły:/no i katar kolor zmienia:( bez antybiotyku się nie obędzie oby tylko bo aż się pokłada:(
Moja lekarka jeszcze w Olsztynie mi mówiła że jak katar mam kolor zielony to znaczy, że organizm walczy z chorobą. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe i po odpowiedniej kuracji mały będzie zdrów jak rybka:tak:

Witam sie poniedziałkowo.

No i powrotu do zdrowia dla dzieciaczka ANECZKA ,szkoda mi tych dzieci jak choruja:no:.
Ja na razie posiedze ale potem to juz nie za bardzo bo M ma dzis jeszcze wolne i pewnikiem spenidzimy go razem:-).

Wczoraj na TVNie mówili, że weekend 9-10 maj będzie upalny ale im to się różnie sprawdza:-( Za to w tym tygodniu zimnica jak nic. Mój mówi, że dojechał do pracy a tam wszyscy w swetrach itp. a on na krótki rękawek, bo jak wyjeżdżał z domu to było słoneczko i cieplutko:cool2:
ten weekend najbliższy wiem,ze ma byc ciepły i fajnie byle następny tez taki był bo sie załamie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry