reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
wiem że jeśli w ciąży nie wolno to powinno być napisane tak było na takich co dla męża kupiłam czytałam z ciekawości. u mnie kropków trochę i po deszczu czeka pewnie do jutra, jest pochmurno ale w sumie to już 20 prawie.

reklama
ja bym grzecznie prosiła o ładną pogodę:)
jutro idę do gina i to komunikacja miejską bo mały chory z mężem zostanie ten wziął specjalnie wolne. a chciałam iść w cienkiej spódnicy i japonkach bo ważę się w obuwiu lżejsza chciałam być;p

u mnie dodatkowo chłopaki upodobali sobie zabawę typu wiecie takie prucie w brzuch po chwili mała odpowiada nawet jeśli spała:) nie wiem jak u ciebie ale u mnie to już ruchy są widoczne w postaci "obcego" brzuch mi się podnosi robią sie górki tam najczęściej pukam w brzuch;p
Ja nie mam widocznych. Jeszcze tydzien temu mialam silne ruchy. Normalne kopanie w brzuch. Jak mialam rece oparte na brzuchu i trzymalam gazete to jak mala kopnela to cala gazeta mi podskakiwala. A teraz te ruchy takie dziwne sa i ledwo wyczuwalne gleboko wewnatrz. Wydaje mi sie ze faktycznie sie obrucila. Najdziwniejsze jest to ze jak wsiadlam do samolotu kopala jeszcze normalnie a po wyladowaniu te ruchy zrobily sie inne. Moze jak bede leciala spowrotem do polski to sie obroci...:baffled::baffled:

mola pewnie za bardzo przezywasz ten wyjazd dlatego siedzi cicho;p
spróbuj zjeść coś i pokołysać na leżąco brzuszkiem może odpowie:)
zrób takie kołysanie nie zaszkodzisz a może ci odpowie:)

Ja nie mam widocznych. Jeszcze tydzien temu mialam silne ruchy. Normalne kopanie w brzuch. Jak mialam rece oparte na brzuchu i trzymalam gazete to jak mala kopnela to cala gazeta mi podskakiwala. A teraz te ruchy takie dziwne sa i ledwo wyczuwalne gleboko wewnatrz. Wydaje mi sie ze faktycznie sie obrucila. Najdziwniejsze jest to ze jak wsiadlam do samolotu kopala jeszcze normalnie a po wyladowaniu te ruchy zrobily sie inne. Moze jak bede leciala spowrotem do polski to sie obroci...:baffled::baffled:
z twojego opisu nie wygląda to ciekawie,ja znając siebie poleciałabym juz do lekarza,bałabym sie i nie czekałabym
ale tez możliwe jest ze mala sie obruciła,weź zjedz slodkie i ja wybadaj

ja bym grzecznie prosiła o ładną pogodę:)
jutro idę do gina i to komunikacja miejską bo mały chory z mężem zostanie ten wziął specjalnie wolne. a chciałam iść w cienkiej spódnicy i japonkach bo ważę się w obuwiu lżejsza chciałam być;p
a ja bym chciała żeby popadało,ale najlepiej tak porzadnie w nocy,potem,żeby rano było bez deszczu i koło południa,bo wtedy musze wyjść po dzieci,a i koło 17 zeby nie padało bo musze do kościoła na zebranie

Gdybym nie czula w ogole ruchow juz dawno bym byla w szpitalu! Ale czuje je tylko ze zupelnie inaczej i ledwo ledwo. Chcialam dzis kupic urzadzenie do sluchania tetna plodu ale pomyslalam sobie ze moze nie byc slychac jak mala jest obrocona i juz w ogole kota z nerwow dostane, wiec odlozylam spowrotem na polke. Wieczorem najem sie slodkosci i poleze. Zobaczymy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry