aneczka2425
Fanka BB :)
wiem że jeśli w ciąży nie wolno to powinno być napisane tak było na takich co dla męża kupiłam czytałam z ciekawości. u mnie kropków trochę i po deszczu czeka pewnie do jutra, jest pochmurno ale w sumie to już 20 prawie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie mam widocznych. Jeszcze tydzien temu mialam silne ruchy. Normalne kopanie w brzuch. Jak mialam rece oparte na brzuchu i trzymalam gazete to jak mala kopnela to cala gazeta mi podskakiwala. A teraz te ruchy takie dziwne sa i ledwo wyczuwalne gleboko wewnatrz. Wydaje mi sie ze faktycznie sie obrucila. Najdziwniejsze jest to ze jak wsiadlam do samolotu kopala jeszcze normalnie a po wyladowaniu te ruchy zrobily sie inne. Moze jak bede leciala spowrotem do polski to sie obroci...u mnie dodatkowo chłopaki upodobali sobie zabawę typu wiecie takie prucie w brzuch po chwili mała odpowiada nawet jeśli spałanie wiem jak u ciebie ale u mnie to już ruchy są widoczne w postaci "obcego" brzuch mi się podnosi robią sie górki tam najczęściej pukam w brzuch;p

z twojego opisu nie wygląda to ciekawie,ja znając siebie poleciałabym juz do lekarza,bałabym sie i nie czekałabymJa nie mam widocznych. Jeszcze tydzien temu mialam silne ruchy. Normalne kopanie w brzuch. Jak mialam rece oparte na brzuchu i trzymalam gazete to jak mala kopnela to cala gazeta mi podskakiwala. A teraz te ruchy takie dziwne sa i ledwo wyczuwalne gleboko wewnatrz. Wydaje mi sie ze faktycznie sie obrucila. Najdziwniejsze jest to ze jak wsiadlam do samolotu kopala jeszcze normalnie a po wyladowaniu te ruchy zrobily sie inne. Moze jak bede leciala spowrotem do polski to sie obroci...![]()
a ja bym chciała żeby popadało,ale najlepiej tak porzadnie w nocy,potem,żeby rano było bez deszczu i koło południa,bo wtedy musze wyjść po dzieci,a i koło 17 zeby nie padało bo musze do kościoła na zebranieja bym grzecznie prosiła o ładną pogodę
jutro idę do gina i to komunikacja miejską bo mały chory z mężem zostanie ten wziął specjalnie wolne. a chciałam iść w cienkiej spódnicy i japonkach bo ważę się w obuwiu lżejsza chciałam być;p
Nie za duzo tych zyczen?:-)a ja bym chciała żeby popadało,ale najlepiej tak porzadnie w nocy,potem,żeby rano było bez deszczu i koło południa,bo wtedy musze wyjść po dzieci,a i koło 17 zeby nie padało bo musze do kościoła na zebranie