deli80
mama Oliwii i Maksymilian
Właśnie skończyłam czytać wczorajszy dzień.
Jestem bardzo wrażliwa w ciąży i teraz ryczę z powodu Koti81 tak mi przykro nawet nie wiem co napisać, że też musiało się tak stać. Ściskam mocno Koti tak bardzo, bardzo mi przykro:-(. Jesteśmy z Tobą myślami! A myślałam, że najgorsze juz za nami
.
aniaso86 oj to wstrętne kichanie. Czasami jak mnie zaboli w dole brzucha to się zwijam przez 5 minut. A o syfkach lepiej już nie piszę. Nigdy tak nie miałam jak teraz, po prostu strasznie. Mam jedynie nadzieję, że dziewczynka chociaż będzie :-).
efe1980 ja też uwielbiam spać w nocy (chodź mam lekki sen) więc mam nadzieję, że dzieciątko będzie spało jak tatuś 24 h/dobę i budzić się będzie tylko na jedzonko.
Zawsze dobrze pomarzyć. A rzeczywistość pokaże jak będzie.
piwonia_2 mi też już minęły wszystkie objawy i jest OK. U ciebie na pewno też będzie. Napisz popołudniu co po wizycie słychać.
Jestem bardzo wrażliwa w ciąży i teraz ryczę z powodu Koti81 tak mi przykro nawet nie wiem co napisać, że też musiało się tak stać. Ściskam mocno Koti tak bardzo, bardzo mi przykro:-(. Jesteśmy z Tobą myślami! A myślałam, że najgorsze juz za nami
.aniaso86 oj to wstrętne kichanie. Czasami jak mnie zaboli w dole brzucha to się zwijam przez 5 minut. A o syfkach lepiej już nie piszę. Nigdy tak nie miałam jak teraz, po prostu strasznie. Mam jedynie nadzieję, że dziewczynka chociaż będzie :-).
efe1980 ja też uwielbiam spać w nocy (chodź mam lekki sen) więc mam nadzieję, że dzieciątko będzie spało jak tatuś 24 h/dobę i budzić się będzie tylko na jedzonko.
Zawsze dobrze pomarzyć. A rzeczywistość pokaże jak będzie.
piwonia_2 mi też już minęły wszystkie objawy i jest OK. U ciebie na pewno też będzie. Napisz popołudniu co po wizycie słychać.
. A co do prenatalnego zdecydowałaś się czy będziesz robić?