reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No tak sobie myślę, że to ostatnia taka okazja. Potem dla maleństwa będą szły pieniążki albo będziemy spłacać kredyt na mieszkanie (bo ile można na wynajętym siedzieć). A zawsze chciałam gdzieś pojechać :-(

Ewelinko ja sie nagadam przy kawce jak on jest w pracy cały dzien.:-D jak na razie nie narzeka.
Hi hi czyli masz czas tylko dla siebie. Ja mam taką nadzieję, że teraz, gdy inne koleżanki też się mnożą to będziemy miały więcej okazji do spotkań. Wspólne spacerki, spotkania przy kawie.... Jak pracowałam marzył mi się taki właśnie relaks i czas poświęcony maleństwu na 100%.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzien dobry Brzuchatki :-)

Oj widze ze tu plany wycieczkowe do jakis pieknych, egzotycznych krajow-mmm...Marzy mi sie taka wycieczka, bo niestety tej pogody to juz mam po dziurki w nosie:wściekła/y: W Gdansku sniegu brak, natomiast ponurej aury (wyglada jakby byla 16 a nie przed 10 rano:no:) jest u nas dostatek-grrr:angry:

co do facetow Marcia nie wiem czy Cie tym pociesze, ale niestety moj tez to punktualnych nie nalezy:crazy: co prawda rzadko wychodzi z domu beze mnie, ale jak juz wybedzie, to niestety do podanej przez niego godziny powrotu trzeba doliczyc z jakies 2-3h:wściekła/y: Walcze z tym do tej pory, ale juz po trosze sie przyzwyczailam wiec i wkurzac sie tak bardzo nie wkurzam-na niego oczywiscie tak, ale to po jego powrocie, tak nauczylam sie nadto nie strzepic swoich nerowow -bo szkoda !!

Cześć wszystkim :)
Zaraz zabieram się do czytania wczorajszego dnia.

Ja z wychodzeniem nie mam problemu. Przeważnie wychodzimy razem, chyba, że A ma spotkanie z GieKSy to z nim nie idę, bo mnie to nie interesuje :-p (jak się widuję z przyjaciółkami to też go nie biorę, byśmy mogły poklachać :-D). Wtedy tylko dzwoni, że się przedłużyło, bo wie że jak się spóźnia to się strasznie martwię :happy:.

Efe1980 my mieszkanie właśnie kupiliśmy, ale podróż też mi się marzy.

:-)
Oj widze ze tu plany wycieczkowe do jakis pieknych, egzotycznych krajow-mmm...Marzy mi sie taka wycieczka, bo niestety tej pogody to juz mam po dziurki w nosie:wściekła/y: W Gdansku sniegu brak, natomiast ponurej aury (wyglada jakby byla 16 a nie przed 10 rano:no:) jest u nas dostatek-grrr:angry:
Andziu masz szczęście bo za Malborkiem w twoim kierunku ten śnieg się momentalnie urywa jakby ktoś ścianę postawił. Pewnie morze odpycha :confused: Co do wycieczki to jak znam życie zakończy się na marzeniach, bo ja z tych praktycznych jestem. Dlatego tak długo nie mogłam się zdecydować na maleństwo. A teraz zmieniłam poglądy o 180 stopni i już na nic nie czekam i mam dość wiary, że się samo wszystko ułoży.

Hej Deli,dziękuje za wiadomość o prenatalnych...Bardzo mi już pomgłaś. A mam jeszcze takie pytanko w którym tyg miałaś robione???
Buzia, dzieki

Hej Deli,dziękuje za wiadomość o prenatalnych...Bardzo mi już pomgłaś. A mam jeszcze takie pytanko w którym tyg miałaś robione???
Buzia, dzieki
Miałam je pod koniec 13 tygodnia :biggrin2:. Lekarka mówiła, że wykonuję się je między 11 a 14 tygodniem, ale najlepiej robić jak najpóźniej, bo więcej widać u dzieciaczka.

Cześć Kochane :-)
Pospało mi sie dzisiaj trochę dłużej ;-)
A pogoda u mnie bardzo brzydka :baffled:
Miałam jechać do teściowej ale tak ponuro i pada co chwile deszcz, że nie chce mi sie :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry