roksana113
mama Bartuni ;)
Ewelinko bo chciałam ci troche mazur przypomnieć...nie chcesz odwiedzić rodzinnych stron męza to one odwiedzaja was

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

I tego ci życzę KasiuRoksana113 juz mam to w swiadomosci ze przez najblizsze kilka lat to ja sobie nie pospie, no chyba ze sierpniowa dzidzia to bedzie spioch jak moj starszy syn
Ja to sobie nie wyobrażam tego nocnego wstawania, bo kocham spać
Od maleńkości. Moja mama jak wyczuła, że po karmieniu śpie 4 godziny, to mnie zostawiała i szła w kolejkę do sklepu. Tylko sąsiadce mówiła, że ma zajrzeć jak będę się mocno darła. Co oczywiście nigdy nie nastąpiło
nie przejmuj sie...ja zawsze mam dola jak sie pokłucę z meżem a jak sie po jakims czasie pogodzimy to dochodze do wniosku ze nie potrzebne były moje nerwy...predzej czy pózniej i tak wszystko wraca do normyCześć dziewczyny:-)
Ale mam dzis zły dzien, pokłociłam sie wczoraj z męzem i wysłałam go spać do salonu....zle mi....mam ochote tak bardzo na niego nawrzeszczeca jestem teraz w pracy....nie zadzwonie do niego, ale wiem, że nie wróce do domu odrazu po pracy....
![]()

No ja naprawdę chciałam jechać w ten weekend, ale jak tak dalej będzie to mogę zapomnieć :-(Ewelinko bo chciałam ci troche mazur przypomnieć...nie chcesz odwiedzić rodzinnych stron męza to one odwiedzaja was![]()
A mlodszy do tej pory budzi sie co 3 albo 4godz. Teraz lece do sklepu i musze pit mamie wypelnic bo jak zwykle o tej porze cala rodzinka mi sie z nimi zwala na glowe.