reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dzien dobry z rana.
Przykro mi z powodu aniołka Koti...
Dziewczyny czy wy tez macie takie dziwne uczucie ze jak kichacie to jakby coś wam sie urywało?

mam niestety tak że jak wchodzę z zewnątrz do ciepłego pomieszczenia to mam katar i dzisiaj po przyjściu do pracy zauwazyłam właśnie krew:-(

Hej Aneczka. Zdrowko juz w porzadku synek zdrowy maz tez takze wszystko wraca do normy:-)
aga.p77 no wlasnie tak to bywa ciaza dodatkowo oslabia naczynka krwionosne i stad krew, przewanie sladowe ilosci ale moga zdarzac sie bardziej obfite. Mozna na to pobrac rutinoscorbin tak mi kiedys radzil laryngolog

Aneczka Lipowiec to malutka wioska w poblizu jesli ci sie kojarzy Brodnica, Ilawa. A najbardziej blisko Nowe Miasto Lubawskie. Ciezko go znalezc bo nawet na mapie nie ma chyba ze tych bardzo dokladnych. Dlatego ciesze sie ze choc ten internet pozwala mi pogadac z kims bo tu nawet o dobrego sasiada ciezko:wściekła/y:

reklama
Witam o poranku ;-)

Koti, bardzo mi przykro.... Wiem, co przeżywasz :-( i baardzo Ci wspolczuje :-( badz dzielna ... :-(

Dziewczyny czy wy tez macie takie dziwne uczucie ze jak kichacie to jakby coś wam sie urywało?

ooojj... tak tak :wściekła/y:
najgorzej jest, jak jestem jeszcze w łóżku i nie zdąże sie podniesc, a tu nagle "aaaapsik!!!" :szok: wtedy to jest istna masakra, bol w podbrzuszu i w ogole nie za fajnie :no:
na cale szczescie moment i przechodzi :blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry