reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dotti tak to jest niestety, pojawia sie nowe zycie i juz do konca bedziemy sie trzasc nad naszymi maluchami:tak:;-)Paracetamolem sie nie przejmuj jest bezpieczny w ciazy, bezpieczna dawka to 4 na dobe.

reklama
Moglam wziąść nawet pięć, ale teraz i tak już tego nie zmienię a zbic inaczej nie mogłam... Brałam nawet chłodne - dla mnie lodowate - prysznice żeby pozbyć się gorączki. W każdym bądź razie teraz ćwiczę "bycie dobrej myśli" :tak:. To chyba wszystkim nam się przydaje!

Enka, jak widzisz ja tego jeszcze nie przerobiłam, ale znalazłam gdzieś tutaj na forum linki:
Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę www
https://www.babyboom.pl/forum/czerw...czek-wkleic-zdjecie-avatar-22526/#post3107635
Powodzenia! Potem ja się będzę męczyła :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzięki, ale i tak mi nie wychodzi. Głąb do kwadratu :-D

Dam sobie spokój na dzisiaj. Jutro spróbuję.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Widzę, że znowu miałyście wenę do pisania :-). Jutro czeka mnie czytanie około 14 stron za dzisiejszy dzień ;-), a jak wstanę za późno to lepiej nie myśleć. Zacznę z wami pisać około 12:00 :-):rofl2::happy:. Dziś uciekam, bo filmik leci "Dowody zbrodni". Życzę spokojnej nocy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry