reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
koti...... Łączymy się z Tobą w tym strasznym bólu....

Niestety, żadna z nas nie może być pewna tego, że wszystko będzie dobrze. Życie jest pełne niespodzianek i to nie zawsze tych miłych. Będziemy się martwiły o nasze maleństwa, póki nie usłyszymy ich płaczu... Później będzie lęk o inne niebezpieczeństwa jakie czyhają na każdego człowieka, nawet tak malutkiego.... Życie... Aby to był ostatni Aniołek wśród nas...

reklama
piwonia ja mam dokładnie takie same obawy, ale widzisz czasem trzeba sobie powiedzieć tak bardzo ostro,że jeśli coś sie wydarzy smutnego to znaczy ,że dzidziuś mógł się urodzić bardzo chory, albo nam by się coś mogło stać i co wtedy. Organizm wie co robi i tam na gorze chyba też wiedzą, przynajmniej tak ja wolę myśleć...

No ale też lepiej głośno mówić o tych swoich obawach niż trzymać je w sobie...więc gadajmy, pociszajmy sie, dopingujmy a będzie raźniej!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzien dobry

koti przykro mi bardzo.....wiem ze ci bedzie ciezko i prosze zajrzyj do nas aniolkowych mam na ciaza po poronieniu tak jak kasia pisala....tule cie mocno

ale się zrobiło smutno :(
Koti, trzymaj się... cuż mozna powiedzieć w takiej sytuacji? każde słowa to za mało....

Piwonia, aTy dlaczego masz obawy? bo chyba nie jestem w temacie.... napisz proszę...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej Dziewczyny. Dawno mnie nie bylo, bo nie mialam weny i humor nie dopisywał. Czytalam Was jednak regularnie. Chcialam dzisiaj cos napisac, ale teraz brak mi słów....... Jest mi bardzo przykro. Koti, 3maj sie jakoś....

Dziewczyny, przeciez po 12 tygodniu mialo juz byc bezpiecznie... Kurde niesprawiedliwe to wszystko...... :-(:-(:-(

Piwonia, aTy dlaczego masz obawy? bo chyba nie jestem w temacie.... napisz proszę...
bo od tygodnia nie czuje żadnych objawow,piersi mnie nie bolą,apetytu nie mam,nawet nudnosci ustąpiły,lekkie kłucia w dole brzucha,ale to mogą tez byc normalne objawy
kurde gdzyby nie to,ze ostatnio lekarka nie słuchała tętna dziecka cos bym juz wiedziała,a tak to pewno jutro się dowiem na wizycie u innego lekarza
mam tez dziwne jakieś przeczucia,zobaczymy może niepotrzebnie się zamartwiam

nie zawsze zanik objawow oznacza cos zlego......
choc u mnie to wlasnie byl objaw obumarcia ciazy ....ale.....teraz tez juz dawno temu piersi przestaly mnie bolec i nie wymiotuje juz tak jak wczeniej a wszystko jest ok

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry