reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witajcie laseczki!
Która mi tu śnieg przysłała??? Ja nie prosiłam! Normalnie świata nie widać! A miałam dziś do fryzjera w końcu pójść bo wyglądam masakrycznie och.... A że pokraka jestem to nie wylezę z domu bo zaraz się przewrócę! Stąd mam prośbę : Proszę mi ten śnieg zabrać! Na Mazury lub w góry, gdzie jego miejsce;-) Ja już chce wiosnę!

Miłego dzionka dziewczynki!
Lecę nadrobić zaległości w waszych postach, bo od wczoraj jest ich jak zwykle dużo :)

reklama
Koti tak bardzo, bardzo mi przykro:-( Trzymaj się dzielnie. Jesteśmy z Tobą myślami!

Aneczka Lipowiec to malutka wioska w poblizu jesli ci sie kojarzy Brodnica, Ilawa. A najbardziej blisko Nowe Miasto Lubawskie. Ciezko go znalezc bo nawet na mapie nie ma chyba ze tych bardzo dokladnych. Dlatego ciesze sie ze choc ten internet pozwala mi pogadac z kims bo tu nawet o dobrego sasiada ciezko:wściekła/y:
Kasiu a ja byłam w tym Nowym Mieście Lubawskim na weselu. Do Iławy mam nawet blisko z Malborka;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Efe1980 no i jaki ten swiat maly. Malbork znam pare razy bylam na wycieczce oczywiscie
Aneczka a z lekarzem nie jest tak zle. Jezdze do Nowego Miasta mam 7km i trafilam na cudna pania dr z brodnicy. Przyjmuje na kase chorych i jest naprawde zainteresowana ciaza. Poprzednio chodzilam prywatnie do ordynatora szpitala ale jemu tylko o kase chodzilo. A moj obecny lekarz jest naprawde super

Hej roksana113. To niezla bezsennosc mialas. Ja tam problemow ze spaniem nie mam. Po calym dniu z moim roczniakiem padam na podusie i zasypiam, a jeszcze sie budzi pare razy w nocy i sie nie wysypiam, takze bledne kolo:baffled:

z dobrymi lekarzami jest teraz bardzo cięzko..moja kuzynka własnie zaszła w ciazę i do lekarza niestety musi jeżdzić do Olsztyna z Lidzbarka Warminskiego..a to dośc daleko.
własnie aneczka masz dobrego lekarza? możesz kogos polecić?

roksana113 Przyznaj się to ty mi ten śnieg przysłałaś:szok: A planowałam w weekend pojechać do Olsztyna na małe zakupy i odwiedzić przyjaciół. No teraz to już kicha:-( Bo dróg tutaj nie lubią odśnieżać :wściekła/y:

reklama
No wlasnie to pierwszy lekarz a dziecko trzecie kiedy lekarz zapytal sie mnie jak sie czuje:szok:Jakie badania mialam, jak przechodzilam ostatnie ciaze?
Moze dla was to nic dziwnego ale ja naprawde do tej pory nie mialam lekarza ktorego by to interesowalo. Z mateuszkiem to tylko usg, l4 i kasaaaaa, najwazniejsza dla lekarza:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry