reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Próbowalam z synem rozmawiać i to od stycznia kiedy to jego oceny z dobrych skoczyły na jedynkowo mierne!!
On nie widzi problemu i ciągle powtarza ze jemu nauka niepotrzebna i ma to wszystko w dupie. Chciałam go uchronić przed błędami jakie człowiek popełnia jako nastolatek ale chyba nie dotarlam do niego!

liceum ma pewnie z głowy bo tam mierni się nie dostają! Szkoda że nie umiem machnąć na to ręką jak jego ojciec..

reklama
Właśnie był listonosz z reklamacją. Dla niewtajemniczonych tłumaczę że zamówiłam na chrzest córeczki mojej przyjaciółki śliczny becik (sukienusia, spodenki, czapeczka i buciki). Oczywiście poczta zgubiła ....wrrrr.....
Teraz muszę polecieć do sklepu po gromnicę i szatkę. Tyle wiem a może ja o czymś zapomniałam? Pomóżcie!

Sempe jak nie chce się uczyć to niech idzie do pracy. Tak zacznij z nim rozmawiać. Nieletni może pracować od 13 r.ż. Więc jeżeli nauka mu nie potrzebna niech pracuje (powiedzmy na początek w wakacje) Myślę że się przestraszy. Niech napisze podanie o pracę i je zaniesie w pare miejsc. Zobaczy na własnej skórze, że wykształcenie gimnazjalne jest ***** warte.

oj, widze, ze dzis jakis problemowy dzien... jak nie urok to sr......

Sempe, mam nadzieje, ze jednak Twojemu synowi sie odmieni i zacznie sie uczyc.

Mju i Deli - zdrowka zycze. Mju mam nadzieje, ze to nic powaznego!

Piwonia - spokojnie, zle dni nam sie zdarzaja... a jak nie lubisz czekolady - to kup lody i zrob sobie przyjemnosc

Efe - zrob sobie dzien dziecka ha ha ha a powaznie - nie kombinuj z gazem lepiej;-)

Chogata - koniecznie daj znac po wizycie. Mam nadzieje, ze wszystko w najlepszym porzadku

A mi sie plomba rozszcepila i musze do dentysty. Nie wiem, kiedy to sie stalo, dopiero wczoraj zauwazylam, wiec tylko mam nadzieje, ze prochnicy pod ta plomba nie ma wrrrrr......:angry: nie lubie, nie lubie chodzic do dentysty.......

Piwonia nie denerwuj sie za wczasu, pogoda może sie jeszcze tys razy zmienić, wiesz że nerwy też spinają brzuszek....

Sempe syn jest teraz w najgorszym wieku i współczuję Ci bo do takich trudno dotrzeć a machnąć ręką też nie można....

Też mam dziś nienajlepszy dzien...

znacie coś dobrego na spuchniete, zaczerwienione powieki? do 18 musze coś z tym zrobić by jak człowiek wyglądać w Kościele, ratuuunkuuuuuuuuuuu:szok::-(

Mika spróbuj położyć torebki z herbaty, ale najpierw zalej wrzątkiem poczekaj chwilkę i takie ciepłe połóż mi zawsze pomagało :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry