reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Malinka chyba zabiłaś nam ćwieka aż cicho się zrobiło:))))
Megaczka ja nie wiem skąd ten wczorajszy dół jakoś wyszło jak wózki oglądałam ale to chyba nie przez to że nie mogę się zdecydować:/

reklama
No tak:-D widze wszystkie się rwą do zagadki ja już nie wiem mózg mi się zlasował całkowicie:-D:dry:trudna zagadka!

No mam nadzieje że szybko przejdą nam te dołki i smutne dni i znowu będziemy się cieszyć z wszystkich nawet malutkich rzeczy :tak::tak::tak:

Hej dziewczyny, trochę mnie tu nie ma ale podczytuję jak się da, i przy okazji stwierdzić muszę że zaliczam się do grona tych z dolnymi humorami :-( nie wiem czy to pogoda czy co, ale masakrycznie sie czuje, ryczec mi sie chce i nigdzie najchetniej bym nie wychodzila a musze :dry:
ehh
trzymajcie sie cieplutko

Kurcze ale gimnastyke mózgu nam Malinko robisz! Siedze i próbuje rozwiązać,ale cosik cienko mi to idzie....Ale dobre,dobre...trzeba sie pomeczyc. Lubie takie łamigłówki:)

A to moje zakupki z wczoraj ... Zaczynam pomału szaleć... Niestety wszędzie ciągnę do sklepu mojego, bo nie lubię nosić gotówki, a do konta podstawowego nie mam karty :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

dla dzieci - NIEMOWLĘ

ubranka dla dzieci - NIEMOWLĘ

Bluzy kupiłam 68 na później, ale cena fajna więc warto było :-). Uwielbiam obniżki :-). Jedna jest z misia mięciutka, a druga cienka :-).
a która jest grubsza? ta różowa?
sama bym się na taką skusiła, płaciłaś coś za przesyłkę?

Kurcze Sempe! szkoda,że tak daleko mieszkasz to bym Ci poleciła kilka fajnych myków poradzenia sobie w tej sytuacji! Akurat przez ostatnie 2 zjazdy na tej mojej psychterapii wałkujemy temat odmowy nauki przez dzieciaki, i w ogóle stawiania sie rodzicom. Są na to sposoby! Może podejdz do jakiegos psychologa,najlepiej zorientowanego poznawczo-behawioralnie! Czasem jedno spotkanie pomaga! Ktoś da ci narzedzia do rozwiązania problemu, a ty zwłąszcza w tym stanie, nie bedziesz sie tak denerwowała:). Pomyśl o tym!

reklama
No widze,że moja klawiatura znowu sie stawia! Znowu nie działają dobrze klawisze! Zwłaszcza cyfry i litera"o"- jest ale musze walić w ten klawisz,żeby sie pojawiło! wrrrrrrrrr....i w ogóle znwu sie mi wyłącza komputer-tak sam z siebie...Nagle jest pstryk i wszystko gaśnie...wrrrrrr Głupi laptop!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry